Відомий комік висловився про фіаско "Кварталу 95": "Вони пройшли свій пік"

Новини ТВ-шоу
1 065

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Фото: YouTube Студія Квартал 95 Online

Іван Люленов вважає, що кварталівців настигла серйозна криза

Ні для кого не секрет, що за останні кілька років гумор "Кварталу 95" став не просто несмішним, а й вельми скандальним. Не встигла відома студія оговтатись після номеру про біженку зі Скадовська, як їх знову захейтили через жарт про військкома з Рівного. Що ж відбувається з "Кварталом 95"? Читайте далі!

Зірка "Ліги сміху" Іван Люленов пояснив , чому студія "Квартал 95" втратила своє лідерство серед гумористичних шоу України. За його словами, зараз цей проєкт та його учасники переживають значну кризу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Іван Люленов вважає, що "Квартал 95" потребує значних змін, оскільки вони вже давно пройшли пік своєї популярності серед глядачів. Зараз артистам необхідно пристосовуватися до нових умов та оновлювати формат.

Вони вже дуже дорослі. Вони пройшли свій пік. Можливо, у них зараз період перебудови, і вони думають, що створити нового. Ця перебудова станеться, і вони будуть іншими. Можливо, вони будуть робити нові шоу, серіали, робитимуть ставку на молодь,
— поділився Іван.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Крім того, на початку року прогримів ще один скандал. Донька легендарного композитора обурилася, що "Квартал 95" спаплюжив пісню її тата .