Відреагував навіть мер: в мережі обговорюють скандальний номер "Вечірнього кварталу" про українську біженку зі Скадовська (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

У цю новорічну ніч один з номерів "Вечірнього кварталу" був присвячений українським біженцям. Зокрема, вони показували, як жінка зі Скадовська (Херсонська область) нібито приїздить на захід нашої країни та як вона комічно намагається розмовляти українською мовою.

Отож, впродовж усього номеру вони висміюють спроби цієї жінки перейти на державну. Під час номеру героїня сама себе принижує перед жителем західної України, говорячи що вона "сіськадовська".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Декому такий виступ здався дотепним, однак все-таки, він породив і інший бік. У мережі обурилися спробами кварталу спекулювати на мовному питанні, мовляв чому Квартал вважає, що жителі Скадовська не розуміють української.  Користувачі соцмереж дорікнули гумористам, аби ті "мали совість", бо місто вже два роки перебуває під російською окупацією.

Відреагував навіть і мер: в мережі обговорюють скандальний номер "Вечірнього кварталу" про українську біженку зі Скадовська (ВІДЕО) - фото №1

На це вже встиг відреагувати і мер міста. Він записав ролик який підписав наступним чином:

"Жарти про "сіські" зі Скадовська, напевно, комусь здаються дуже дотепними. Але нехай це буде на совісті режисерів. Сподіваюся, у них вистачить сил вибачитись перед українцями".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як "Квартал 95" скасував концерти у Буковелі. Блогер Бутусов висунув свою причину такого рішення гумористів.