Як позбутися безладу у кімнаті: хитрий трюк з наволочкою

Лайфхаки

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Одяг на стільці. Фото: dailymail.

У кімнаті буде чисто і охайно з простим способом

Навіть найчистішу кімнату може зіпсувати гора випраного одягу і речей на бильці стільчика. Але часу не завжди вистачає, щоб ретельно прибрати і розкласти речі на свої місця. Але кожна господиня має свої секрети чистоти.

Незванні гості ніколи не застануть зненацька, якщо ви знатимете хитрий трюк для позбавлення безладу. Вас врятує звичайна наволочка з комплекту постільної білизни. Як прибрати речі на стільці, розповідають у відео на youtube 5MinuteCrafts.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Велика кількість одягу на стільці більше ніколи не зіпсує вам настрій. Якщо немає можливості одразу попрасувати чи скласти речі після прання і ви звикли лишати їх горою на стільчику, таки спосіб стане вам у пригоді.

Потрібно взяти наволочку і натягнути її на бильце стільця з зовнішньої сторони. Тоді покласти всередину всі випрані речі, які чекатимуть вільного часу, поки ви зможете їх попрасувати. У кімнаті одразу стане охайніше та чистіше і речі не “мулятимуть” очі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Іноді геніальні лайфхаки та корисні ідеї можуть буди дуже вдалими для організації простору та прибирання. Також пришвидшити побутові завдання можна за допомогою непризначених для цього речей.