Таку смажену картоплю подають в дорогих ресторанах: хитрий трюк з заправкою до гарніру

Кулінарні підказки

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми розповідали, як смачно приготувати картопляне пюре без молока та масла. Тепер ділимось секретом приготування розкішної смаженої картоплі. Вся суть - в заправці до гарніру.

Один простий інгредієнт до картоплі виведе страву на абсолютно новий рівень. Хто знає про цей секрет - залюбки щоразу його застосовує. Детально про цей спосіб розповіли на Ukr.Media .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Смажена картопля навіть без нічого - це вже смачна страва, завдяки своєму аромату та хрусткій скоринці. Однак існує спосіб приготувати її ще смачніше. Для цього потрібно додати один несподіваний, але дуже простий інгредієнт.

Потрібно зробити пряну й ароматну заправку на основі одного доступного продукту. Вам знадобиться свіжий лимон.

З цитруса у миску потрібно вичавити сік. Півтори столові ложки отриманого лимонного соку слід змішати з попередньо подрібненим зубчиком часнику. В отриману заправку додаємо кілька фінальних штрихів - дрібку солі, 2 чайні ложки лимонної цедри та будь-які прянощі на свій смак.

Саме цією сумішшю слід заправити картоплю за дві хвилини до її готовності. Буде краще, якщо перед цим заправка трохи постоїть - щоб всі компоненти обмінялися ароматами. Не забудьте ретельно перемішати страву.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Таким чином ви отримаєте по-справжньому смачну та дещо пікантну смажену картоплю. Також ми розповідали, у чому посмажити рибу , щоб було неймовірно смачно.