Без молока та масла: як приготувати найсмачніше картопляне пюре

Кулінарні підказки
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми розповідали про деякі тонкощі приготування голубців , які роблять страву значно смачнішою. Тепер ділимось секретом приготування дуже апетитного картопляного пюре.

Картопляне пюре має стандартну технологію приготування. Це гарнір, який люблять і поважають в багатьох країнах світу, Згідно з класичними рецептами, в пюре потрібно додавати масло та молоко. Та це, звісно ж не єдиний спосіб приготування картопляного пюре. Про цікаву альтернативу розповіли на порталі ProstoWay .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо так склалося, що у вас не виявилося вдома ні молока, ні масла, а потрібно приготувати пюре, можна знайти вихід з положення. І зробити це не настільки складно.

Чим замінити молоко та масло в пюре

Для приготування пюре вам знадобиться вода, в якій вариться картопля. Тому не потрібно виливати її відразу після приготування. Звісно, звичайний картопляний бульйон не замінить масло та молоко, та не зробить шовковисту структуру. Звісно, він не надасть картоплі виразного вершкового смаку, проте й сухим ваше пюре не буде. Можна вважати це дієтичним варіантом звичайного гарніру.

Також цибуля стане чудовим доповненням для пюре. Але покласти її сиру буде не достатньо. Найкраще - нарізати її та обсмажити на олії, а потім вимішати з пюре.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Така картопля буде смачною навіть без традиційних молочних продуктів. Також ми розповідали, як готувати оладки , щоб вони були ідеально круглими.