Відома співачка стала однією з наймолодших мільярдерів: її імʼя знають по всьому світу

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Селена Гомес. Фото: instagram.com/selenagomez

Що найцікавіше, більшу частину власних прибутків вона заробила не завдяки музиці

Відома американська акторка та співачка Селена Гомес, яка втратила відразу мільйон підписників в Instagram, у свої 32 роки офіційно досягла статусу мільярдерки. Звісно, це все завдяки її наполегливій праці, а от над чим саме — дізнавайтеся на Хочу!

Як повідомило видання Bloomberg, станом на 2024 рік статки Гомес оцінено у 1,3 мільярда доларів. А це значить, що у свої 32 роки зірка увійшла у список наймолодших мільярдерів у США.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відома на весь світ співачка останні роки присвячує розвитку власного бізнесу. Артистка є власницею бренду косметики Rare Beauty, який відразу після запуску став популярним. І справа не тільки у тому, що це бізнес Селени, а й у тому, що артистка поважно ставиться до косметичних продуктів та намагається робити їх якомога якіснішими.

Окрім того, артистка заробляє чималі кошти на своїх соцмережах. На власному телефоні Селена Гомес навіть не встановлювала додаток Instagram, оскільки намагається обмежити хейт у своєму житті. Проте менеджери зірки настільки гарно займаються її сторінками у соцмережах, що завдяки цьому бізнесвумен уклала контракт з Puma на 30 мільйонів доларів та з брендом Coach на 10 мільйонів доларів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, рінаше Селена Гомес заявляла, що залишає музичну індустрію. Проте судячи з її заробітків, це не сильно вплине на її фінансове становище.