Селена Гомес викликала фурор романтичними кадрами з другом свого колишнього (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Американська співачка Селена Гомес тривалий час приховувала своє особисте життя, проте нещодавно артистка розсекретила, що більше не самотня . А після цього знаменитість почала ділитися романтичними кадрами зі своїм коханим.

У грудні цього року Селена Гомес зізналася, що зустрічається з 35-річним артистом Бенні Бланко. Цікаво, пара знайома вже довгі роки, а 2019 року зірки працювали над треком "I Can't Get Enough". Ще більш цікавим є той факт, що виконавець - близький друг колишнього бойфренда Селени, артиста Джастіна Бібера.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, нещодавно на своїй сторінці в Instagram співачка поділилася серією особистих фото, серед яких виявилися і спільні з коханим. Селена Гомес не стала приховувати почуття і зізналася, що у стосунках з Бенні Бланко вона почувається коханою.

Нью-Йорк. Мої улюблені моменти з тобою цього тижня,

- підписала публікацію співачка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Селена Гомес  потрапила в курйозну ситуацію  на престижній музичній премії. Як виявилося, об'єктом подальших жартів над артисткою стало її обличчя, вірніше його вираз, в момент, коли зірка проявила свою невдоволеність результатами номінації "Найкраще R&B-відео".