Селена Гомес залишає музичну індустрію: чим зірка планує заробляти на життя

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Зірка поп-сцени Селена Гомес зробила неочікуване зізнання. У найближчому майбутньому артистка планує на невизначений час покінчити з музичною карʼєрою. А перед тим – готує для своїх фанатів цілий альбом нових пісень. Чим тепер займатиметься знаменитість – розповідаємо на HOCHU.ua!

Як повідомляє видання  People , Селена Гомес вирішила змінити свою основну діяльність. Довгі роки артистка більше за все займалася розвитком своєї музичної карʼєри. Проте впізнаваність вона отримала ще за довго до того, як почала займатися музикою. Адже її першою сферою діяльності була саме акторська гра, а співати на великій сцені вона раніше навіть не мріяла.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Багато хто памʼятає Селену як зірку Disney, адже величезну армію фанатів вона отримала після виходу серіалу "Чаклуни з Вейверлі", що транслювався з 2007 по 2013 роки. Та й після того артистка зіграла не в одному фільмі, як, наприклад: " Програма захисту принцес", "Монте-Карло", "Ще одна історія про Золушку" та інші. Як виявилося, наразі Селена Гомес планує повернутися у кіноіндустрію, але тільки після того, як випустить ще один музичний альбом.

Я справді відчуваю, що у мене є ще один альбом, але я, ймовірно, вибрала б акторську майстерність.
Мені захотілось відпочити, тому що я втомилася. Я хотіла бути актрисою, я ніколи не збиралася бути співачкою повний робочий день, але, очевидно, це хобі перетворилося на щось інше,

– підкреслила артистка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Селена Гомес  потрапила в курйозну ситуацію  на престижній музичній премії. Як виявилося, об'єктом подальших жартів над артисткою стало її обличчя, вірніше його вираз, в момент, коли зірка проявила свою невдоволеність результатами номінації "Найкраще R&B-відео".