Загадкова смерть Меттью Перрі: у справі про його вбивство затримали перших підозрюваних

Новини шоубізнесу
1 144

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Меттью Перрі. Фото: Getty Images

За даними різних видань, правоохоронні органи затримали щонайменше одну особу

Розслідування загадкової смерті актора серіалу "Друзі" Меттью Перрі, який пішов з життя в жовтні 2023 року, нарешті дало перші серйозні результати. Правоохоронці США, після майже річної роботи, затримали щонайменше одну особу у цій справі. Перші подробиці щодо розслідування смерті Меттью Перрі дізнавайтеся на Hochu!

Як повідомляє видання Associated Press, арешт відбувся 15 серпня у Південній Каліфорнії. Джерела в поліції зазначають, що заарештовано тільки одну людину, але інші джерела, зокрема TMZ, вказують на затримання кількох осіб, серед яких є лікар, пацієнтом якого був Меттью.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Офіційне підтвердження цих фактів ще не надійшло. Відомо, що 54-річний Перрі, якого знайшли мертвим у своєму будинку 28 жовтня, перед смертю приймав кетамін для лікування депресії та тривоги. Результати розтину показали, що концентрація препарату в його крові була в межах норми, однак він спричинив надмірну стимуляцію серцево-судинної системи, що призвело до фатальних наслідків. Розслідування триває, і близькі акторові люди сподіваються на справедливе розкриття усіх обставин його смерті.

Меттью Перрі. Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше стало відомо, що у вбивстві Меттью Перрі підозрюють відому акторку. ЗМІ навіть назвали її імʼя і зʼясувалося, що знаменитості раніше мали романтичні стосунки.