Напередодні смерті Меттью Перрі знову захопився наркотиками: екскохана актора розповіла правду про його життя

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Подробиці про смерть популярного американського актора Меттью Перрі буквально з кожним днем поповнюються новими деталями. Нещодавно стало відомо, як на смерть зірки серіалу "Друзі" відреагували його колеги , а тепер же колишня кохана знаменитості несподівано заявила, ніби незадовго до того, що трапилося, Перрі знову пристрастився до наркотичних речовин. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Після розтину і проведених початкових токсикологічних тестів стало відомо, що причиною смерті Меттью Перрі не були наркотики. Ще на місці смерті лікарі вказали, що в актора стався інсульт, поки він відпочивав у себе вдома.

І все ж широкому загалу відомо, що на піку своєї популярності Меттью Перрі страждав залежністю від наркотичних речовин. Сам актор цього не приховував, проте зміг узяти себе в руки та побороти залежність, адже неодноразово він був на межі життя та смерті. Але, навіть лікарі під час розтину не стали виключати, що скоротити життя голлівудської зірки могли зовсім не фентаніл чи метамфетамін, до яких Перрі раніше мав схильність. Цілком можливо, що Меттью помер через антидепресанти, а точніше - внаслідок неправильного дозування під час їхнього вживання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

І хоча без поглибленої експертизи професіонали не стали робити гучних заяв, колишня кохана Меттью Перрі розповіла, що знає про його життя. В інтерв'ю британському таблоїду The Sun Кейті Едвардс заявила, що актор знову почав вживати сильнодіючі препарати незадовго до своєї смерті. І хоча пара розлучилася ще 2006 року, жінка запевняє, що добре знала Перрі, адже їм вдалося зберегти теплі та дружні стосунки.

Є багато речей, які мене не влаштовують. Я не вірю, що він просто потонув у джакузі, це звучить навіть неправильно. Я знаю Меттью і знаю, що він не потонув би просто так. Я думаю, що він міг приймати таблетки за тиждень до цього. На місці події не було жодних знеболювальних, що відпускаються за рецептом. Мене це не дивує, він ніколи не залишав наркотики або таблетки,

- наголосила Кейті Едвардс.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми зібрали  5 найкращих фільмів і серіалів  з Меттью Перрі, які варто освіжити в пам'яті. Впевнені, що хоча б один епізод "Друзів" ви точно бачили, а ось що стосується його інших робіт?

Фото: Getty Images