ТОП-5 різдвяних фільмів для гарного настрою: що подивитися для створення казкової атмосфери?

Кіно та серіали
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Новорічні свята - саме час трохи відпочити, розслабитися  і провести вечори з задоволенням. Подивитися чудові фільми під чашку запашного чаю, чи какао зі смаколиками.

Редакція Хочу! склала для вас цікаву підбірку фільмів, які дарують хороший настрій та віру у дива. Це фільми, які добре дивитися усією сім'єю, вони не втрачають своєї дивовижності і дивитися  їх можна кожного року, щоразу відкриваючи для себе щось нове.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
  1. Щоденник Ноель

ТОП-5 різдвяних фільмів для гарного настрою: що подивитися для створення казкової атмосфери? - фото №1

Чудова мелодрама про успішного письменника Джека Тернера, який напередодні Різдва дізнається про смерть матері і повертається у свій дім. Розбираючи речі він знаходить щоденника Ноель, яка була його нянькою з раннього дитинства. Джек відкриває таємниці сім'ї і заново проживає у спогадах своє дитинство. Фільм змушує задуматися про щастя і важливість довіри.

  1. Клаус

ТОП-5 різдвяних фільмів для гарного настрою: що подивитися для створення казкової атмосфери? - фото №2

Прекрасний мультфільм про Санта Клауса і основні моменти в історії чарівного діда. Все відбувається у місті Смеренсбург, що за Полярним колом. Ледар та егоїст студент Джеспер, син власника поштової імперії, покараний і відправляється у неприязне місто. Йому доведеться виконати роботу по розсилці 6 тис. листів, щоб повернутися назад.Але зробити це зовсім непросто, адже жителі неохоче спілкуються між собою, надаючи перевагу ворогувати. Коли Джеспер втрачає останню надію, у містечку починають відбуватися несподівані події.

  1. Різдвяна історія

ТОП-5 різдвяних фільмів для гарного настрою: що подивитися для створення казкової атмосфери? - фото №3

Сімейна анімаційна драма, яку охоче дивляться дорослі, разом з дітьми. Фільм веде розповідь про старого та жорстокого Ебенезера Скруджа, що у житті цінує лише гроші. Він щодня безупинно працює, зневажаючи бідніих людей. Скрудж ненавидить радість, сміх, веселощі та Різдво.

Події лише однієї ночі змінюють жадібного старого назавжди.Опівночі, на Різдво до нього приходять три привиди: Дух Минулого Різдва, Дух Теперішнього Різдва та Дух Майбутнього Різдва. Вони показують йому головні події з минулого життя самого Скруджа, дають змогу побачити, як у цьому році буде святкувати клерк Скруджа – син якого навряд доживе до наступного Різдва. Головне враження справляє на нього показане Духом Майбутнього Різдва. Скрудж має змогу побачити, як люди обговорюють смерть старого скнари.

  1. Сам удома

ТОП-5 різдвяних фільмів для гарного настрою: що подивитися для створення казкової атмосфери? - фото №4

Неможливо уявити Різдво без перегляду культового фільму про хлопчика, якого забули удома. Сімейна комедія лишається лідером серед різдвяних фільмів. Кевін МакКаллістер має можливість відчути всі принади самотнього перебування і дати відсіч грабіжникам, які вирішили пограбувати його дім.

  1. Незвичайне Різдво Зої

ТОП-5 різдвяних фільмів для гарного настрою: що подивитися для створення казкової атмосфери? - фото №5

Новорічні свята перетворюються для Зої на справжню муку. Напередодні вона отримала у подарунок дивну здатність. Тепер вона може читати думки всіх людей у незвичайному форматі. Для Зої думки звучать, як популярна музика і світ її перетворюється на жахливу какофонію з уривків пісень і мелодій.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Насправді фільмів для новорічних свят дуже багато і неможливо вибрати такі, що сподобаються абсолютно усім. Потрібно передивитися усі фільми про Різдво і визначити для себе самі хороші. Це ж стосується і книг про новорічні дива, адже кожен обирає на свій смак і вподобання.