"До зустрічі з тобою", "Пурпурові серця" та інші фільми про кохання, які варто подивитися на День святого Валентина

Кіно та серіали
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Є фільми, які можуть наповнити серце романтикою та запалити віру в справжнє кохання. Саме такою добіркою ми хочемо поділитися з вами напередодні Дня святого Валентина .

День святого Валентина — це чудовий час, щоб насолодитися романтичними фільмами в компанії коханої людини, подруг чи наодинці з собою. Тож ділимося з вами 10 найкращими фільмами про любов. Читайте та зберігайте!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Реальне кохання

Це романтична комедія, що є режисерським дебютом сценариста Річарда Кертіса. Фільм наповнений не лише коханням, але й різдвяним настроєм та магічним почуттям дива та віри в прекрасне. Дія розгортається наприкінці 2003 року, за 5 тижнів до Різдва, а кульмінація всіх історій відбувається на святвечір.

До зустрічі з тобою

Це американський романтичний фільм, створений за мотивами однойменного книжкового роману Джоджо Мойєс. Фільм розповідає про кохання двох людей: багатого чоловіка, який втратив працездатність і став інвалідом, та дівчини, яку він найняв для допомоги.

"До зустрічі з тобою", "Пурпурові серця" та інші фільми про кохання, які варто подивитися на День святого Валентина - фото №1

Пурпурові серця

Цей романтичний фільм від Netflix вийшов наприкінці липня 2022 року. Він заснований на однойменному романі Тесс Вейкфілд. Фільм розповідає про кохання двох зовсім різних людей — співачки та морського піхотинця.

Коханий з майбутнього

Це британська романтична комедія 2013 року, яка обертається навколо подорожей у часі. Головний герой прагне змінити своє життя, повернувшись в минуле.

"До зустрічі з тобою", "Пурпурові серця" та інші фільми про кохання, які варто подивитися на День святого Валентина - фото №2

Коханець леді Чаттерлей

Це екранізація найвідомішого роману Девіда Лоуренса. Історія про кохання двох людей з різних соціальних класів — аристократки та охоронця її маєтку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ла-Ла-Ленд 

Цей американський фільм-мюзикл. Стрічка розповідає про щире кохання двох людей — джазового піаніста та молодої акторки, які знаходяться на шляху до своїх мрій. "Ла-Ла-Ленд" був визнаний кращою роботою 2016 року.

Щоденник пам’яті

Ця романтична драма, знята за мотивами однойменного роману Ніколаса Спаркса, розповідає про кохання сільського хлопця та дівчини з міста, якому перешкоджають батьки героїні, адже вони прагнуть для неї великого майбутнього. Однак ніякі перешкоди не можуть погасити їхні почуття.

"До зустрічі з тобою", "Пурпурові серця" та інші фільми про кохання, які варто подивитися на День святого Валентина - фото №3

Листи до Джульєтти

Ця романтична драма 2010 року з Амандою Сейфрід у головній ролі розповідає про журналістку Софі та її життя. Намагаючись допомогти випадковій знайомій, Софі знаходить не тільки власне кохання, але й новий сенс життя. Але, щоб досягти його, їй доведеться пройти багато випробувань.

Вік Адалін

Ця американська фантастична романтична драма розповідає про життя жінки, яка впродовж багатьох років залишається молодою і не старіє. Її звичне життя змінюється після знайомства з чоловіком, який  вже колись з’являвся у її житті. У цьому фільмі головну роль виконала Блейк Лайвлі.

"До зустрічі з тобою", "Пурпурові серця" та інші фільми про кохання, які варто подивитися на День святого Валентина - фото №4
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про найочікуваніші фільми лютого . Не пропустіть довгоочікуване продовження "Дюни" та вихід каннського фаворита від культового Віма Вендерса!

Фото: uakino.club