Зірка серіалу "Спіймати Кайдаша" заступився за зіркових колег, яких хейтять за відпочинок під час війни

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменитий український актор театру та кіно Тарас Цимбалюк  здивував своїх підписників доволі експресивною заявою щодо засудження відомих українських жінок, які під час війни відпочивають за кордоном. Подробиці - в нашому матеріалі.

Останнім часом на жіночу частину українського шоу-бізнесу випала велика кількість хейту, адже вітчизняні зірки час від часу їздять на відпочинок за кордон.  Зокрема, мова йде про Анну Кошмал, Злату Огнєвіч, Наталку Денисенко, Анну Саліванчук.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, з метою запобігання публічному цькуванню, зірка серіалів "Спіймати Кайдаша" та "Жіночий лікар: Нове життя" розповсюдив пост у своєму Instagram . У публікації Тарас звернувся до хейтерів, яких назвав диванним комітетом. При цьому Тарас зазначив, що не може зрозуміти, як можна поливати брудом матерів, що хочуть відвести дітей на море.

Виявляється, зараз відпочивати українкам з дітьми на морі - категорично заборонено всесвітньо відомим диванним комітетом . «Шкода», звісно, що цей комітет так активно вкладається у відстоювання своїх наративів, а нього всі кладуть і продовжують жити… Ви серйозно?? Та я в першу чергу порадію і респектну, що у такий піз**цовий період люди ще мають змогу заробити, тобто продовжувати реалізовуватись і платити податки, і організовують відпочинок для себе і своїх дітей! Що вони готові на ці черги, дводенні маршрути за ради сімʼї … До чого прокльони? Я почитав коменти під постами у своїх колег-актрис, котрі поїхали у відпустку з дітьми до теплих країв, і збагнув, що багатьом коментаторам треба, мʼяко кажучи, до психолога

- заявив актор.

Окрім того, селебритіс порадив хейтерам звертати свої сили та увагу та вільний не на критику, а на те, щоб якось допомагати українським воїнам. Тарас пише:

Усвідомте, навіть у воєнний період люди будуть/повинні займатись сексом, слухати улюблену музику, їсти смачну їжу, оздоровлювати своїх дітей на морі, дуркувати з ними, купувати речі і якось намагатись жити своє життя! Бо, якщо концентруватися тільки на війні і телеграм-каналах, можна й*бнутись! І це дуже тупо звинувачувати дівчат у тому, що вони мають бажання і змогу відвезти свою дитину на море! Не ускладнюйте і не ганьбіть себе подібними ви*єрами!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що колишня Тараса Цимбалюка та зірка шоу "Холостяк" вагітна первістком.  Дівчина пожартувала, що за цей час набрала вже 20 кілограмів, проте успішно це приховувала від своїх підписників.