Кращі фільми із весняним настроєм: що подивитися прямо зараз (ВІДЕО)

Кіно та серіали
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Дівчина дивиться телевізор, фото
Фото: freepik.com

Ці фільми точно не залишать вас байдужими

Раніше ми ділилися добіркою легендарних фільмів , які варто подивитися всім. А ось якщо вам треба створити весняний настрій - у цій статті маємо для вас кілька рекомендацій.

Поки за вікном стабілізується весняна погода, настрій залишає бажати кращого. Що ж робити у такому випадку? Звісно ж, дивитися фільми, які сприяють його поліпшенню!

“Арахісовий сокіл” (2019)

Зак - сирота з обмеженими можливостями, яка проживає у будинку для літніх людей. Йому зовсім тут не подобається, тож він вже кілька разів намагався втекти на зустріч пригодам. Не полишаючи мрії стати рестлером, хлопець влаштовує ще одну втечу. Згодом він знайомиться з шахраєм Тайлером, який навчить Зака брати від життя найкраще.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

“Ла-Ла Ленд” (2016)

Вона - працює офіціанткою, а він - в барі, але насправді вони мріють про творчу кар’єру. Так, вона уявляє себе зіркою кіно, а він - джазовим музикантом. Якими стануть їхні стосунки, коли вони отримають бажане?

“Завжди говори “так”” (2008)

Карл відповідає “ні” на всі пропозиції, що отримує від життя. Через це у нього немає друзів, стосунків та успішної кар’єри. Але одного дня він укладає угоду, згідно з якою має відповідати “так” на всі пропозиції…

“Велика риба” (2003)

Едвард має талант розповідати цікаві історії, але його син Вілл відмовляється в них вірити. Згодом чоловік дізнається про страшний діагноз і Вілл з дружиною приїздять в батьківський будинок, щоб допомогти. Саме тоді син починає дивитися на Едварда інакше.

“Ноттінг Гілл” (1999)

Одного разу власник книжкового магазина знайомиться у книгарні з кінозіркою. Чи вдасться їм побудувати стосунки попри різницю у соціальному статусі?

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також нагадуємо, що в березні буде оголошено переможців “Оскару-2024”. Кому букмекери пророкують перемогу - дізнавайтесь у цій статті .