Кращий сценарій! Український серіал "Голова" отримав почесну премію (ФОТО, ВІДЕО)

Кіно та серіали
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Головний герой серіалу "Голова", фото
Фото: informator.ua

А тим часом команда ситкому вже працює над другим сезоном

Український кінематограф, попри повномасштабну війну, активно розвивається. Прикладів крутого вітчизняного кіно та серіалів на сьогодні більш ніж достатньо, тож глядачі можуть обрати для себе те, що їм найбільше до смаку 😉З-поміж документальних фільмів можемо порадити “Будинок “Слово”. Нескінчений роман” , оскароносну документалку “20 днів у Маріуполі” та “Довгу добу” Алана Бадоєва , яка вже доступна на Netflix.

А от щодо свіжих українських серіалів, то на особливу увагу заслуговує ситком Нового каналу “Голова”, який Премія Гільдії сценаристів України оголосила переможцем у номінації “Найкращий сценарій комедійного серіалу”.

Серіал “Голова” отримав почесну нагороду від Гільдії сценаристів України - фото
Сценаристи ситкому “Голова” отримали почесну нагороду. Фото: Новий канал
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про що серіал “Голова”?

Це розповідь про українське село та перспективну молодь. Історія насичена життєвими ситуаціями, в яких кожен впізнає себе, жартами, повчальними моментами та щирими емоціями.

Судячи з рейтингів, серіал “Голова” дуже сподобався глядачам, відзначає пресслужба Нового каналу. Більш того, проєкт також гідно оцінили й фахівці в галузі кіноіндустрії.

Хоч успіх будь-якого серіалу на 50% залежить від сценарію, самі сценаристи часто залишаються “за лаштунками” , – говорить генеральна продюсерка Нового каналу Саша Ткаченко. - Тож для нас визнання ситкому “Голова”, окрім підтвердження успіху проекту ще й на професійному рівні, – дуже приватна і щира подяка всім сценаристам. Саме тим, хто писав, переписував, знов переписував, і ще раз переписував. А зараз з усмішкою розуміє: “Ну, не дарма ж!”
Нагорода за сценарій серіалу “Голова” від Гільдії сценаристів України - фото
Нагорода за сценарій серіалу “Голова” від Гільдії сценаристів України. Фото: Новий канал

Наразі сценаристи “Голови” працюють над другим сезоном. Зізнаються, що перемога додала ще більше натхнення та енергії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що у травні на нас очікує чимало серіальних новинок . Серед них — довгоочікуваний новий сезон “Доктор Хто”, третій сезон “Бріджертонів” та кілька дуже перспективних новинок!