Чоловічий, жіночий та інформаційно-публіцистичний: "1+1 media" планує запуск 3 нових каналів

Новини культури
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Медіахолдинг "1+1 media" оголосив про випуск трьох нових телеканалів, які планує запустити в Україні, якщо отримає відповідні ліцензії. Один буде спрямований на чоловічу аудиторію, другий — на жіночу, а третій — інформаційно-публіцистичний. Деталі читайте в нашому матеріалі!

Під час засідання Національної ради з питань телебачення та радіомовлення, голова групи, Ярослав Пахольчук, розповів, що медіахолдинг "1+1 media" вже готовий до запуску трьох нових каналів: "Віжн 2", "Віжн 3" та "УНІАН-2". Про це повідомив портал "Детектор Медіа".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

За словами Пахольчука, "Віжн 2" буде спрямований на чоловічу аудиторію, "Віжн 3" — на жіночу, а "УНІАН-2" — буде інформаційно-публіцистичним. Ось, що він говорить про це:

Значно вигідніше йти пакетом і домовлятись про пакет каналів. Ми почнемо з  бібліотечного продукту. Одразу запустимо прямоефірні проєкти інфотеймент-формату. У перший рік у нас не буде дорогих шоу. Але згодом вони будуть. 

Три нові канали від "1+1 media" беруть участь у конкурсі на отримання мовлення в державному мультиплексі МХ-7. Загалом на участь у конкурсі подали 11 компаній, серед яких "Сонце", "Ісландія", "Рада", "Тюсо", "Ми — Україна", "Світло", а також нові канали групи "1+1".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А поки ми чекаємо на три нові канали, можна подивитися нові серіали листопада 2023. Нас чекає багато крутих прем'єр!