Куди піти на вихідних у Києві: афіша цікавих подій 4 та 5 листопада

Новини культури
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Зовсім скоро ми зустрічатимемо перші вихідні листопада. Попри те, що це найхолодніший місяць осені, провести його можна ще й як яскраво, весело і тепло. Головне — знати, куди йти та що робити. Наша редакція зібрала підбірку найцікавіших заходів, які відбудуться у суботу та неділю у столиці. Афіша, куди піти цими вихідними 4 та 5 листопада в Києві — вже на HOCHU.ua!

Редакція HOCHU.ua склала добірку найяскравіших, найцікавіших та найактуальніших подій у столиці. Дивіться афішу на 4 та 5 листопада в Києві та не забувайте про правила безпеки у воєнний час.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Концерт Володимира Дантеса

Куди піти на вихідних у Києві: афіша цікавих подій 4 та 5 листопада - фото №1

Володимир співає — ви насолоджуєтесь, жартує — смієтеся! Цей концерт скрасить похмурі дні листопада та подарує вам море приємних емоцій. На вас чекають нові композиції зі свіжого альбому "Кити" і вже добре відомі треки українською мовою, а ще трохи гумору та самоіронії.

  • Де? проспект Валерія Лобановського, 119

  • Коли? 4 листопада, 19:00

  • Квитки можна купити за посиланням

Вистава "Роздягайся — будемо... говорити!"

Куди піти на вихідних у Києві: афіша цікавих подій 4 та 5 листопада - фото №2

Кохання — це більше, ніж просто фізична близькість з перешкодами. Якщо взаємини тріщать по швах, то врятувати їх можна лише за допомогою екстремальних заходів... Наприклад, вчасно витягнути з шафи в спальні "скелетик".

Лекція "Улесники Богів або Колекції та колекціонери Стародавнього світу"

Куди піти на вихідних у Києві: афіша цікавих подій 4 та 5 листопада - фото №3

Колекціонування у нашій свідомості часто асоціюється з розкішшю чи музеями. Однак варто відзначити, що воно є однією з найдавніших форм людської діяльності і одним зі способів взаємодії з навколишнім світом. 4 листопада, на першій з чотирьох лекцій, присвячених історії колекціонування, ви зможете дізнатися давню історію нашої цивілізації, розглянути період, коли збирання колекцій символізувало здатність правителів контролювати світ і підтримувати в ньому порядок, а також дізнатися, як організовувалися такі колекції та хто дбав про них.

  • Де? вулиця Терещенківська, 13

  • Коли? 4 листопада, 18:30

  • Квитки можна купити за посиланням

Bitz Donor-Fest

Куди піти на вихідних у Києві: афіша цікавих подій 4 та 5 листопада - фото №4

Реп-гурт Bitz організував дводенний фестиваль, де виступатимуть найкращі діджеї. Кожна виручена гривня від продажу квитків попрямує на підтримку фронту через постачання крові. Для тих, хто самостійно стає донором, вхід є абсолютно безплатним: просто пред'явіть довідку про здачу крові з будь-якої точки країни і вона стане вашим квитком. На вас чекають дитяча зона Fly Park, цікаві лекції та різноманітні кулінарні частування — на цьому фестивалі ви точно не занудьгуєте!

  • Де? вулиця Біломорська, 1

  • Коли? 4-5 листопада, 12:00-22:00

  • Квитки можна купити за посиланням

Квартирник Олександра Положинського

Куди піти на вихідних у Києві: афіша цікавих подій 4 та 5 листопада - фото №5

Особлива подія для поціновувачів справжньої української музики. 5 листопада відбудеться квартирник Олександра Положинського. Ви зможете наживо почути улюблені композиції артиста і нові пісні. Цей концерт дозволить відчути неймовірну близькість між артистом та його аудиторією, створюючи можливість спілкуватися мовою музики.

  • Де? вулиця Московська, 8

  • Коли? 5 листопада, 18:00

  • Квитки можна купити за посиланням

Концерт Skofka

Куди піти на вихідних у Києві: афіша цікавих подій 4 та 5 листопада - фото №6

Вперше із великим сольним концертом у столиці виступить український реп-виконавець Skofka. Не упустіть можливість насолодитися хітами цього артиста!

  • Де? вулиця Січових Стрільців, 37-41

  • Коли? 5 листопада, 19:00

  • Квитки можна купити за посиланням

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про те, що фільм-концерт Тейлор Свіфт ще не вийшов, але вже побив світовий рекорд. Дізнайтеся, дату прем'єри та подробиці сюжету довгоочікуваної новинки.

Головне фото: Instagram @zaiarnyi_pasha