Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 6 по 10 листопада

Новини культури
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Починаємо новий робочий тиждень і будуємо плани, які допоможуть зробити його набагато яскравішим. На питання "куди піти?" вже традиційно відповідає редакція HOCHU.ua, а вам залишається тільки вибрати найкращий варіант. Афіша актуальних заходів з 6 по 10 листопада у Києві — вже у нашому матеріалі!

Не знаєте, чим зайнятися у будні у Києві? Редакція HOCHU.ua допоможе вам скласти цікаву програму на тиждень та розповість, куди піти у столиці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Дивіться афішу захоплюючих подій, які відбудуться у понеділок, вівторок, середу, четвер та п'ятницю з 6 по 10 листопада липня у Києві!

Куди піти у Києві 6 листопада: ВДНГ: (не)зупинений час

Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 6 по 10 листопада - фото №1

Що: На виставці представлені унікальні артефакти з XVIII-XIX століть, оригінальні архітектурні проєкти павільйонів ВДНГ, створені в 1940-50-х роках і підписані відомими українськими архітекторами. Доповнюють цю виставку предмети із приватних зборів та колекцій, включаючи мальовничі твори відомих українських митців.

Де: вулиця Володимирська, 24

Коли: 6 листопада, 10:00-18:00

Куди піти у Києві 7 листопада: Дикий театр: Жуй. Ковтай

Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 6 по 10 листопада - фото №2

Що:  Ця вистава включає чотири історії про людей і їжу. Когось вона рятує, хтось її обожнює, а когось їжа може й убити. Одна зі вистав розповість про сім'ю, яка вирушає вперше за кордон на відпочинок у форматі "все включено". У ході цього відпочинку їм запропонують унікальну можливість вирушити на острів, який щодня занурюється під воду. Чим закінчиться ця історія? Дізнаєтеся, відвідавши спектакль "Жуй. Глотай".

Де: Велика Житомирська, 40

Коли: 7 листопада, 19:00

Куди піти у Києві 8 листопада: майстер-клас з гончарства

Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 6 по 10 листопада - фото №3

Що:  Майстер-клас з гончарства  — це найкращий спосіб відволіктися від проблем, буденності, рутини та щоденної погоні за результатами. Гончарство — це не про швидкість та результативність. Гончарство — це про відпочинок душі через руки, а також можливість познайомитися з традиційним ремеслом своїх предків, поринути у романтичну пригоду та створити щось справді цінне своїми руками.

Де: Бастіонна, 5 А

Коли: 8 листопада, 17:00

Куди піти у Києві 9 листопада: прем'єрний показ фільму "Генделик"

Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 6 по 10 листопада - фото №4

Що: Не пропустіть прем'єрний показ ліричної комедії "Генделик". Фільм розпочне свій шлях по всій Україні 16 листопада. Цей дебютний фільм режисера Тараса Дударя був одним із переможців Десятого конкурсного відбору Держкіно та був створений у 2019 році. Однак через карантинні обмеження та війну реліз фільму кілька разів відкладався, а його очікування тривало три довгі роки.

Де: вулиця Саксаганського, 6

Коли:  9 листопада, 18:30

Куди піти в Києві 10 листопада: вар'єте "Рояль"

Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 6 по 10 листопада - фото №5

Що:  Ну а п'ятницю заведено закінчувати гаряче та яскраво, тому в нашій афіші є особливий захід для вас. Столичний Caribbean Club запрошує гостей на захопливе шоу для дорослих,  вар'єте "Рояль", зі спеціальною гостею — популярною українською співачкою Lida Lee. Хіба це можна пропустити?

Де:  Симона Петлюрі, 4

Коли:  10 листопада, 18:00

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про те, як "Барбі" та "Оппенгеймер"  стали найкасовішими фільмами  2023 року. Дізнайтеся, чому ці фільми стали справжніми рекордсменами.

Фото: Instagram @zaiarnyi_pasha