Куди піти на вихідних у Києві: афіша цікавих подій 11 та 12 листопада

Новини культури
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Зовсім скоро ми зустрічатимемо нові вихідні листопада. Попри те, що це найхолодніший місяць осені, провести його можна ще й як яскраво, весело і тепло. Головне — знати, куди йти та що робити. Наша редакція зібрала підбірку найцікавіших заходів, які відбудуться у суботу та неділю у столиці. Афіша, куди піти цими вихідними 11 і 12 листопада в Києві — вже на HOCHU.ua!

Редакція HOCHU.ua склала добірку найяскравіших, найцікавіших та найактуальніших подій у столиці. Дивіться афішу на 11 та 12 листопада в Києві та не забувайте про правила безпеки у воєнний час.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Інсталяція "Примарна поезія"

Куди піти на вихідних у Києві: афіша цікавих подій 11 та 12 листопада - фото №1

Цими вихідними в Києві розгорнеться артпроєкт під назвою "Примарна поезія". Іспанський художник Пабло Вальбуен спільно з одинадцятьма українськими поетами, створив дивовижну інсталяцію. Шляхом поєднання світла і звуку художник досяг ефекту пульсації, що надає пам'ятникам, прихованим у захисних спорудах, вид "оживання" та повернення до суспільного життя міста. Усі охочі зможуть насолодитися цими творами з 17:00 до 23:00 на трьох різних місцях: біля пам'ятника Володимиру Великому у парку "Володимирська гірка", біля пам'ятника Богдану Хмельницькому на Софійській площі та біля пам'ятника Григорію Сковороді на Контрактовій площі.

Трикотажний маркет

Куди піти на вихідних у Києві: афіша цікавих подій 11 та 12 листопада - фото №2

На цій події ви зможете побачити стильні трикотажні вироби від 150 українських брендів. Тут будуть представлені видовжені светри, гольфи, костюми, сукні та спідниці, трикотажні світшоти, шарфи, шапки, пальта і навіть прикраси. Не пропустіть!

  • Де? вулиця Десятинна, 12

  • Коли? 11-12 листопада, 10:00-20:00

  • Квитки можна купити за посиланням

Концерт Саші Чемерова

Куди піти на вихідних у Києві: афіша цікавих подій 11 та 12 листопада - фото №3

Сашко Чемеров – талановитий музикант та композитор. Унікальне почуття музики та лірики Олександра призводить до того, що його композиції для провідних сучасних артистів стають справжніми хітами. Концерт цього артиста відбудеться вже у суботу у столиці. Поспішайте насолодитися чудовою атмосферою!

  • Де? вулиця Валерія Лобановського, 119

  • Коли? 11 листопада, 19:00

  • Квитки можна купити за посиланням

Збирачі чудес, або Колекції та колекціонери Середньовіччя

Куди піти на вихідних у Києві: афіша цікавих подій 11 та 12 листопада - фото №4

11 листопада, на другій з чотирьох лекцій, присвячених історії колекціонування, ви зможете вирушити в епоху лицарів, хрестових походів та дивовижних чудес. Що привертало увагу колекціонерів у Середньовіччі? Які дива можна було виявити в їхніх скарбницях? Як вони отримували, використовували та зберігали свої цінності? Про все це ви дізнаєтесь на події!

  • Де? вулиця Терещенківська, 13

  • Коли? 11 листопада, 18:30

  • Квитки можна купити за посиланням

Виставка "Літопис сучасності"

Куди піти на вихідних у Києві: афіша цікавих подій 11 та 12 листопада - фото №5

Анатолій Варваров ставить собі за мету створити справжній "літопис сьогодення", відображаючи зміни у своєму власному житті та бутті нашої країни. Його лірична творчість насичена непереборною вірою у Перемогу. Кожне переживання, кожен рух душі залишаються увічненими у його творах. Саме завдяки скрупульозності митця та чесності його робіт ми можемо назвати його літописцем української сучасності.

  • Де? вулиця Терещенківська, 9

  • Коли? 11-12 листопада, 11:00-18:00

  • Квитки можна купити за посиланням

IMPROV & STAND-UP шоу

Куди піти на вихідних у Києві: афіша цікавих подій 11 та 12 листопада - фото №6

Готуйтесь до захопливого імпровізаційного стендапу за участю Вови Шумко та Лери Мандзюк! Лера - відомий комік, учасниця "Жіночого кварталу" та неодноразова переможниця "Розсміши коміка"! Її монологи цитують, а її жарти підтримують українців на позитивній хвилі життя. А Вова Шумко — харизматичний актор, жартівник та майстер імпровізації, додасть свій неповторний внесок у цей вечір розваг. Сміх та задоволення гарантовані!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про те, що фільм-концерт Тейлор Свіфт ще не вийшов, але вже  побив світовий рекорд. Дізнайтеся, дату прем'єри та подробиці сюжету довгоочікуваної новинки.

Головне фото: Instagram @zaiarnyi_pasha