Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 13 по 17 листопада

Новини культури
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Починаємо новий робочий тиждень і будуємо плани, які допоможуть зробити його набагато яскравішим. На питання "куди піти?" вже традиційно відповідає редакція HOCHU.ua, а вам залишається тільки вибрати найкращий варіант. Афіша актуальних заходів з 13 по 17 листопада у Києві — вже у нашому матеріалі!

Не знаєте, чим зайнятися у будні у Києві? Редакція HOCHU.ua допоможе вам скласти цікаву програму на тиждень та розповість, куди піти у столиці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дивіться афішу захопливих подій, які відбудуться у понеділок, вівторок, середу, четвер та п'ятницю з 13 по 17 листопада липня у Києві!

Куди піти у Києві 13 листопада: концерт Onuka

Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 13 по 17 листопада - фото №1

Що: Уже цього понеділка в Києві вперше зазвучить новий альбом гурту ONUKA під назвою "ROOM". Ця робота символізує місце чи простір для самопізнання, осмислення особистого досвіду та розв'язання особистих проблем. Альбом включає 10 треків, присвячених драматичним переживанням, з якими зіткнулися українці через війну.

Де: Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Коли: 13 листопада, 19:00

Куди піти у Києві 14 листопада: виставка "Схема збірки"

Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 13 по 17 листопада - фото №2

Що: У центрі сучасного мистецтва M17 відкрилася виставка під назвою " Схема збірки ". Проєкт охоплює постійну експозицію, де можна буде побачити роботи 60 художників, їх нові ідеї та рефлексії.

Де:  вулиця Антоновича, 102-104

Коли: 14 листопада, 11:00-21:00

Куди піти у Києві 15 листопада: концерт ТІК

Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 13 по 17 листопада - фото №3

Що:  Вже цього тижня у столиці відбудеться довгоочікуваний концерт гурту ТІК . На вас чекають улюблені хіти виконавців та прекрасні композиції з нового альбому.

Де:  Спортивна площа, 1

Коли: 15 листопада, 19:00

Куди піти в Києві 16 листопада: Kyiv International Short Film Festival

Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 13 по 17 листопада - фото №4

Що: З 16 по 22 листопада у Києві проходитиме фестиваль фільмів , де можна буде переглянути 28 тематичних програм та 50 кінопоказів, присвячених українській ідентичності, історичній пам'яті, досвіду, а також проблемам рівності та перспектив технологій на основі штучного інтелекту.

Де:  вулиця, Костянтинівська, 26

Коли: 16 листопада, 17:00-22:00

Куди піти в Києві 17 листопада: виставка "Співіснування з темрявою"

Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 13 по 17 листопада - фото №5

Що: " Співіснування з темрявою " — виставка українського сучасного мистецтва, яка презентує різноманітність творчості українських художників. У рамках цього проєкт на відвідувачів очікують мультимедійні та аудіовізуальні інсталяції, живопис та інші художні твори.

Де: вулиця, Лаврська, 12

Коли: 17 листопада, 12:00-19:00

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про те, як "Барбі" та "Оппенгеймер"  стали найкасовішими фільмами  2023 року. Дізнайтеся, чому ці фільми стали справжніми рекордсменами.

Фото: Instagram  @zaiarnyi_pasha