Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 4 по 8 грудня

Новини культури
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Починаємо новий робочий тиждень і будуємо плани, які допоможуть зробити його набагато яскравішим. На питання "куди піти?" вже традиційно відповідає редакція HOCHU.ua, а вам залишається тільки вибрати найкращий варіант. Афіша актуальних заходів з 4 по 8 грудня у Києві — вже у нашому матеріалі!

Не знаєте, чим зайнятися у будні у Києві? Редакція HOCHU.ua допоможе вам скласти цікаву програму на тиждень та розповість, куди піти у столиці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Дивіться афішу захоплюючих подій, які відбудуться у понеділок, вівторок, середу, четвер та п'ятницю з 4 по 8 грудня липня у Києві!

Куди піти в Києві 4 грудня: ковзанка IceLights

Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 4 по 8 грудня - фото №1

Що:  З 1 грудня свої двері відчинила  ковзанка IceLights. Сотні мерехтливих ліхтариків, як зірки, створять атмосферу казки, а гарячі напої та смаколики додадуть тепла і затишку вашим серцям. Ціна абонемента складає 300 грн на цілий день (в неї вже включена вартість ковзанів).

Де:  вулиця Біломорська, 1

Коли:  4 грудня, 10:00-21:00

Куди піти в Києві 5 грудня: концерт Злати Огнєвіч

Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 4 по 8 грудня - фото №2

Що:  У Міжнародному центрі культури та мистецтв відбудеться концерт відомої співачки Злати Огнєвіч, присвячений її 15-річчю творчого шляху. На цьому витонченому виступі артистка виконає обрані композиції з різних етапів своєї кар'єри, серед яких будуть такі хіти, як "Танцювати", "Лелека", "Світло", "Як мені бути", "Зозуля", а також новий сингл "Віддаю".

Де:  вулиця Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Коли:  5 грудня, 19:00

Куди піти в Києві 6 грудня: концерт Тіни Кароль

Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 4 по 8 грудня - фото №3

Що:  Цієї середи у столиці виступить талановита співачка Тіна Кароль. У рамках свого шоу вона презентує не тільки улюблені хіти, але й виконає чарівні колядки. На цьому музичному заході ви також почуєте кавер-версії композиції Тіни від видатних виконавців, таких як Нікіта Кісельов, Shumei, Oks і дует Sestra, а також зможете насолодитися дивовижною хореографією.

Де:  вулиця Велика Васильківська, 103

Коли: 6 грудня, 18:00

Куди піти в Києві 7 грудня: Зимові свята в Київському академічному театрі ляльок

Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 4 по 8 грудня - фото №4

Що:  Святкові дні зими — ідеальний момент для того, щоб відвідати справжній замок та насолодитися чарівною виставою. 2 грудня в Київському академічному театрі ляльок стартував новорічний сезон, тож на вас чекають улюблені вистави: "Казка про Мороза Морозенка", "Попелюшка", "Чарівник країни Оз" та "Енеїда". Будьте готові до чудесного святкового настрою та незабутніх вражень!

Де:  вулиця Михайла Грушевського, 1А

Коли: 7 грудня, 12:00-13:00

Куди піти в Києві 8 грудня: концерт Святослава Вакарчука

Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 4 по 8 грудня - фото №5

Що:  А завершити п'ятницю пропонуємо концертом Святослава Вакарчука — лідера гурту "Океан Ельзи". На благодійному заході ви зможете не тільки насолодитися творчістю артиста, а й послухати його розповіді про життя, війну та загальні питання, які стосуються кожного з нас.

Де:  вулиця Велика Васильківська, 103

Коли: 8 грудня, 18:00

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про ТОП-5 різдвяних фільмів для гарного настрою. Дізнайтеся, що подивитися для створення казкової атмосфери.

Фото: Instagram @zaiarnyi_pasha