Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 12 по 16 лютого

Новини культури
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Починаємо новий тиждень з планування! Пропонуємо вам зараз швиденько додати до списку своїх справ, хоча б одну подію з цієї добірки. Куди піти в Києві з 12 по 16 лютого — читайте в нашому матеріалі!

Не знаєте, чим зайнятися у будні у Києві? Редакція HOCHU.ua допоможе вам скласти цікаву програму на тиждень та розповість, куди піти у столиці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Дивіться афішу цікавих подій, які відбудуться у понеділок, вівторок, середу, четвер та п'ятницю з 12 по 16 лютого у Києві!

Куди піти в Києві 12 лютого: звана вечеря "Сороміцький фольклор"

Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 12 по 16 лютого - фото №1

Що:  У ресторані "Полтава" шеф-кухар Євген Клопотенко збирається провести ексклюзивну вечерю під назвою "Сороміцький фольклор", в якій візьме участь відома блогерка та секс-просвітниця Поліна Майко. Зі спеціально підготовленим меню, що складається із шести страв, гості зможуть не лише насолодитися вишуканими стравами, але й поглибити свої знання про українську сороміцьку народну творчість.

Де:  вулиця Князів Острозьких, 8

Коли:  12 лютого, 19:00

Куди піти в Києві 13 лютого: вистава "Про що мріють жінки"

Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 12 по 16 лютого - фото №2

Що:  У Будинку офіцерів на вас чекає захоплива романтична комедія "Про що мріють жінки". Це історія про кохання, що триває впродовж усього життя. Вона розкриває взаємини між чоловіком і жінкою на трьох стадіях: в юності, молодості та зрілості. Долі героїв переплітаються в їх пошуках любові, створюючи казкову та емоційно насичену картину.

Де:  вулиця Михайла Грушевського, 30/1

Коли:  13 лютого, 18:00

Куди піти в Києві 14 лютого: концерт Антитіла

Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 12 по 16 лютого - фото №3

Що:  Не знаєте, як провести День всіх закоханих? Прямуйте на  концерт гурту Антитіла. Тут ви зможете почути улюблені хіти гурту, а також насолодитися новими треками артистів, які є символами боротьби українців проти загарбників.

Де:  Спортивна площа, 1

Коли:  14 лютого, 19:00

Куди піти в Києві 15 лютого: концерт Vivienne Mort

Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 12 по 16 лютого - фото №4

Що:  Цього вечора співачка Vivienne Mort виконає свої найкращі композиції, що сповнені неповторної енергії та емоційної виразності. Прийдіть та насолодіться теплою атмосферою зустрічі при свічках.

Де:  Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Коли:  15 лютого, 19:00

Куди піти в Києві 16 лютого: квартирник гурту Latexfauna та Антона Тимошенка

Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 12 по 16 лютого - фото №5

Що:  У просторі GNRTR Coworking відбудеться незвичайний вечір, присвячений підтримці ЗСУ. Гурт Latexfauna та комік Антон Тимошенко організують квартирник. Під час заходу гостей чекає виступ музичного колективу під керівництвом Дмитра Зезюліна, стендап від Тимошенка, цікаві розмови та благодійний аукціон. Артисти обіцяють створити невимушену атмосферу, де можна буде насолоджуватися улюбленими треками та жартами, смакувати коктейлі з бару та придбати цінні лоти. Усі зібрані кошти будуть передані на підтримку наших військових.

Де:  вулиця Михайла Грушевського, 3

Коли:  16 лютого, 18:00

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть  7 новеньких серіалів лютого, на які не шкода витратити свій час. Збережіть собі цю добірку, на випадок, коли ви не будете знати, що подивитися.

Фото: Instagram @zaiarnyi_pasha