Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 8 по 12 квітня

Новини культури
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Київ, фото
Фото: pixabay.com

Складаймо плани на новий тиждень разом

Ось і наступив квітень! Весна біжить з неймовірною швидкістю, тож нам лиш залишається встигати насолоджуватися її днями та робити їх трішки яскравішими. Але якщо вам на думку не спадає жодної ідеї, куди піти в Києві з 8 по 12 квітня, то наша редакція прийде на допомогу та поділиться списком чудових варіантів!

Не знаєте, чим зайнятися у будні у Києві? Редакція Хочу! допоможе вам скласти цікаву програму на тиждень та розповість, куди піти у столиці. Дивіться афішу цікавих подій, які відбудуться у понеділок, вівторок, середу, четвер та п'ятницю з 8 по 12 квітня у Києві!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Куди піти в Києві 8 квітня: виставка фронтових фотографій Ліберових «Лінія зіткнення»

Лінія зіткнення, фото
Фото: соцмережі

Що: Виставка відомих українських фотографів Костянтина та Влади Ліберових під назвою «Лінія зіткнення» продовжується. Ви зможете побачити 150 документальних знімків і відео, зроблених за останні два роки в прифронтових містах та на передовій.

Де: проспект Академіка Глушкова, 1

Коли: 8 квітня, 11:00

Куди піти в Києві 9 квітня: стендап Бампер і Сус

Бампер і Сус, фото
Фото: concert.ua

Що: У межах весняного туру Україною відомі коміки Бампер і Сус виступатимуть у Києві на підтримку ЗСУ. Гумористи обіцяють представити жарти 18+ без цензури, а зібрані кошти будуть спрямовані на придбання нових автомобілів для захисників.

Де: МЦКМ, Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Коли: 9 квітня, 19:00

Куди піти в Києві 10 квітня: творчий вечір Ади Роговцевої "З тими, кого люблю…"

Творчий вечір Ади Роговцевої, фото
Фото: kontramarka.ua

Що: Українська актриса, що завоювала серця глядачів, запрошує всіх на свій вечір творчості . Під час заходу будуть показані фрагменти з кінострічок та театральних вистав, в яких брала участь Ада Миколаївна. Також гості матимуть змогу насолодитися її чудовим виконанням віршів.

Де: Русанівська набережна 12/2

Коли: 10 квітня, 19:00

Куди піти в Києві 11 квітня: акустична програма БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ

Що: Гурт "Без обмежень" виступить з акустичним концертом в столиці . Ви зможете насолодитися ексклюзивною акустичною програмою, в яку увійшли хіти такі, як "Без неї ніяк", "ДИМ", "Весь світ", "Зорі запалали", "Вільні люди", представлені в новому звучанні. Частина коштів, зібраних від продажу квитків, буде спрямована на закупівлю дронів та автомобілів для ЗСУ.

Де: МЦКМ, Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Коли: 11 квітня, 19:00

Куди піти в Києві 12 квітня: опера "Фауст"

Опера Фауст, фото
Фото: Національна опера України

Що: Лірична філософська опера "Фауст" видатного французького композитора Шарля Гуно в оригінальній постановці італійського режисера Маріо Корраді зблизить глядачів з творчістю унікального творця. У головних ролях виступлять Дмитро Кузьмін (Фауст), Сергій Ковнір (Мефістофель), Анастасія Поважна (Маргарита), які забезпечать вишукане виконання та передадуть глибокі почуття персонажів. Окрасою вистави стане неперевершена балетна сцена "Вальпургієва ніч", яка додасть виставі додаткового мистецького вишукання та емоційного збагачення.

Де: вулиця Володимирська, 50

Коли: 12 квітня, 17:00

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А якщо часто виходити з дому вам не хочеться, то можна влаштувати собі вечір чи навіть цілий день кіно. Не пропустіть наш матеріал про найкрутіші серіали квітня .