Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 15 по 19 квітня

Новини культури
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Київ, фото
Фото: pixabay.com

Складаймо плани на новий тиждень разом!

Квітень не стоїть на місці, тож нам варто брати приклад з цього теплого та яскравого місяця й наповнювати свої будні цікавими подіями. Якщо вам на думку не спадає жодної ідеї, куди піти в Києві з 15 по 19 квітня, то наша редакція прийде на допомогу та поділиться списком чудових варіантів!

Не знаєте, чим зайнятися у будні у Києві? Редакція Хочу! допоможе вам скласти цікаву програму на тиждень та розповість, куди піти у столиці. Дивіться афішу цікавих подій, які відбудуться у понеділок, вівторок, середу, четвер та п'ятницю з 15 по 19 квітня у Києві!

Куди піти в Києві 15 квітня: вистава "Майстер"

Вистава Майстер, фото
Фото: lesyatheatre.com.ua

Що: Події у виставі "Майстер" розгортаються в маленькому селі, де живе відомий колись актор, який тепер став відлюдником. В село прибуває молодий режисер з метою переконати Майстра повернутися до кіно і знятися у фільмі. Проте на його шляху виникає низка несподіваних перешкод, з якими йому доведеться зіткнутися...

Де: вулиця Богдана Хмельницького, 5

Коли: 15 квітня, 18:30

Куди піти в Києві 16 квітня: виставка фронтових фотографій Ліберових «Лінія зіткнення»

Виставка Ліберових, фото
Фото: соцмережі

Що: Виставка відомих українських фотографів Костянтина та Влади Ліберових під назвою «Лінія зіткнення» продовжується. Ви зможете побачити 150 документальних знімків і відео, зроблених за останні два роки в прифронтових містах та на передовій.

Де: проспект Академіка Глушкова, 1

Коли: 16 квітня, 11:00

Куди піти в Києві 17 квітня: український маркетинг-форум

Український маркетинг-форум, фото
Фото: соцмережі

Що: Цьогоріч на українському маркетинговому форумі будуть обговорювати стратегії "шляху у довгу", джерела енергії та їх візію майбутнього. Ви зможете дізнатись про створення нових форматів, продуктів та ринків, пошуки нових точок зростання та персональне лідерство.

Коли: 17 квітня, 11:00-18:00

Куди піти в Києві 18 квітня: класика під зорями

Класика під зорями, фото
Фото: соцмережі

Що: Поєднання музичної класики з красивими відеопроєкціями у форматі 360° має цілющий вплив на людину. Не вірите? Тоді завітайте на вечір класики під зорями !

Де: вулиця Велика Васильківська, 57/3

Коли: 18 квітня, 19:30

Куди піти в Києві 19 квітня: Kyiv Modern Ballet. Друзі. Underground

Kyiv Modern Ballet, фото
Фото: соцмережі

Що: А на п’ятницю плануйте насолодитися сучасною хореографією від Kyiv Modern Ballet та знаменитого хореографа Раду Поклітару. Вас чекає одразу дві постановки, які вразять своєю пристрастю, динамічністю та насиченістю емоцій.

Де: вулиця Межигірська, 2

Коли: 19 квітня, 18:00

А якщо часто виходити з дому вам не хочеться, то можна влаштувати собі вечір чи навіть цілий день кіно. Не пропустіть наш матеріал про найкрутіші серіали квітня .