Шкіра сяятиме! Як приготувати сироватку з вітаміном С та Е в домашніх умовах: простий та доступний рецепт

Догляд за обличчям і тілом
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Догляд за собою — важлива частина життя кожної людини. Різні процедури для тіла та обличчя, роблять нас не тільки здоровішими та привабливішими, але ще й підіймають настрій. Нещодавно ми розповідали, чи можна вмиватися мінеральною водою , а в цьому матеріалі опублікуємо рецепт ефективної сироватки для обличчя з вітаміном С та Е.

Домашня сироватка з вітаміном С та Е для блискучої та свіжої шкіри може бути більш ефективною, ніж магазинні аналоги. Адже тут ви самостійно обираєте інгредієнти та контролюєте процес приготування засобу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На порталі ukr.media поділилися простим рецептом сироватки з вітаміном С та Е для обличчя. Там запевняють, що її можна зберігати при кімнатній температурі до 6 місяців!

Що вам знадобиться?

  • 1 апельсин (шкірка)

  • 2 столові ложки рожевої води (гідролат троянди)

  • половина столової ложки гліцерину

  • 3 капсули вітаміну Е

  • 1 столова ложка гелю алое вера

Шкіра сяятиме! Як приготувати сироватку з вітаміном С та Е в домашніх умовах: простий та доступний рецепт - фото №1

Спосіб приготування

Ретельно промийте апельсин і зніміть з нього шкірку. Підсушіть її, щоб вона стала більш щільною. Шкірку фрукта покладіть в нержавіючий контейнер та залийте рожевою водою та гліцерином. Додайте туди вміст трьох капсул вітаміну Е. Покрийте контейнер фольгою і залиште при кімнатній температурі на 6 годин.

Після цього скористайтеся блендером, щоб перемішати інгредієнти. До отриманої суші додайте гель алое вера та продовжуйте змішувати до однорідності. Перелийте сироватку в чистий контейнер

А як користуватися такою сироваткою? Все просто. Наносьте сироватку кількома краплями на чисту шкіру обличчя перед застосуванням звичайного крему.

Важливо: вся інформація медичної тематики та інформація, що стосується здоров'я, розміщена на сайті Хочу.ua, має виключно інформаційний характер і не є медичними порадами. Будь-які поради медичного характеру, зокрема щодо прийому тих чи інших препаратів, може давати тільки фахівець. Якщо у вас виникли проблеми зі здоров'ям, зверніться до лікаря.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми ділилися вправами, які  зроблять вилиці більш виразними . Цікаво, що цю зарядку для обличчя можна робити будь-коли!