Ходити, не піднімаючи рук: як відбілити темні плями під пахвами

Догляд за обличчям і тілом
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Обираючи вбрання жінки часто прагнуть приховати темні плями під пахвами. Іноді, навіть після гоління потемніння під руками досить сильно виділяється, особливо, якщо волосся темніше шкіри. Відбілити темні плями під пахвами можна у домашніх умовах, також важливо правильно використовувати антиперспірант.

Для того, щоб не турбуватися і не боятися підняти руки у відкритому одязі, потрібно прибрати потемніння. Цілком надійно з цим можуть впоратися натуральні засоби, розповідає femina.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Ходити, не піднімаючи рук: як відбілити темні плями під пахвами - фото №1
Фото: latestnews

Причинами темних пахв можуть бути гоління, відкладення мертвої шкіри, надмірна пігментація, інфекції та ліки. Деякі овочі та фрукти володіють антибактеріальними, антисептичними властивостями і допоможуть відбілити темні плями у потрібних місцях.

  1. Картопля

Відріжте шматок картоплини і добре промасажуйте пляму, або натріть трохи картоплі на терці і нанесіть сік на 10 хв.

  1. Олія виноградних кісточок.

Вона містить антиоксиданти, вітаміни С і Е та бета-каротин. Втирайте у шкіру під руками перед душем протягом 15 хв. Далі змийте теплою водою з милом.

  1. Лимон

Володіє відбілюючими властивостями. Відріжте скибку фрукта і прикладіть на кілька хвилин до темних плям. Далі промийте водою. Можна зробити пасту з куркуми, лимонного соку і меду чи натурального йогурту, нанесіть на 10 хв і змийте теплою водою.

Ходити, не піднімаючи рук: як відбілити темні плями під пахвами - фото №2
Фото: latestnews
  1. Шафран

Шафран допомагає зменшити пігментацію. Просто додайте кілька ниток шафрану до свого звичайного крему, що зволожує  і масажними рухами втирайте його у шкіру щодня після теплої ванни.

  1. Зелений чай і кава

Скраб з меленої кави та зеленого чаю знімають запалення. Кава видаляє забруднення та мертві шари шкіри, відкриваючи яскравіший колір і освітлює шкіру.

  1. Оливкова олія

Змішайте 1 ст. л оливкової олії з 1 ст. л коричневого цукру. Потріть пастою протягом 2 хвилин, потім відкладіть на кілька хвилин. Далі промийте його простою водою.

  1. Яблучний оцет

Чудово освітлює шкіру паста з рисового борошна та яблучного оцту. Після гарячого душу нанесіть на пахви пасту і залиште на 15 хв. Потім змийте теплою водою.

  1. Сода

Зробіть густу пасту з харчової соди та води. Намажте скраб на шкіру під руками та зачекайте 10 хв. Далі промийте водою і нанесіть зволожувальний крем.

Важливо: вся інформація медичної тематики та інформація, що стосується здоров'я, розміщена на сайті Хочу.ua, має виключно інформаційний характер і не є медичними порадами. Будь-які поради медичного характеру, зокрема щодо прийому тих чи інших препаратів, може давати тільки фахівець. Якщо у вас виникли проблеми зі здоров'ям, зверніться до лікаря.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Гоління може спричинити подразнення та потертості, що може призвести до потемніння під руками. Дізнайтеся, як не можна голитися , щоб не нашкодити організму і уникнути побічних ефектів.

Головне фото: ukrhealth