Сама бездоганність! Чим важливий сезонний догляд за шкірою у різні пори року

Догляд за обличчям і тілом
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Будь-який тип шкіри потребує ретельного догляду у різну пору року, особливо взимку. Важливо правильно підібрати засоби по догляду, які відрізняються від пори року, віку, типу шкіри та кліматичних умов.

Зима, весна, літо і осінь неоднаково впливають на стан шкіри. Важливо підбирати засоби по сезону, адже невідповідні можуть зашкодити, розповідає mariefreshcosmetics.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зима

Зима - найскладніший період для шкіри, адже обличчя зазнає акліматизації. На зовнішній вигляд впливають. сухість повітря, штучне опалення, нестача сонця та мала кількість вітамінів.

Необхідно обирати засоби для комплексного догляду. Вони повинні забезпечувати достатнє зволоження, захист та інтенсивне живлення. У морозну погоду важливо використовувати жирний крем, а для вмивання - натуральні засоби, маски з гіалуроновою кислотою, мінералами та амінокислотами.

Сама бездоганність! Чим важливий сезонний догляд за шкірою у різні пори року - фото №1
Фото: ua.cosmohit.

Весна

Для весняного догляду потрібно підживити та вітамінізувати шкіру і допомогти відновитися після морозу та перепадів температур. Необхідно застосовувати експрес-методи регенерації клітин, а також засоби з високою концентрацією біологічно активних речовин. Шкіра потребує допомоги у зменшенні сухості, повернення пружності та зменшення набряків.

Сама бездоганність! Чим важливий сезонний догляд за шкірою у різні пори року - фото №2
Фото: ua.cosmohit.

Літо

Доглядаючи за шкірою обличчя влітку важливо використовувати засоби з захистом від сонця, які зменшують ризик зневоднення і пігментації. Висока температура влітку зневоднює шкіру. Потрібно ретельно та дбайливо очищати обличчя та захищати від впливу сонця. Всі засоби для догляду мають спрямовуватися на антиоксидантний захист.

Сама бездоганність! Чим важливий сезонний догляд за шкірою у різні пори року - фото №3
Фото: fitomir

Осінь

Восени шкіра потребує ретельного відновлення після інтенсивного впливу сонячних променів та УФ-променів. Шкіра стає досить чутливою, сухою, малопружною через сповільнення синтезу колагену. Обирайте косметичні засоби з колагеном, тонізуйте шкіру, робіть поживні маски. Серед засобів обирайте ті, які покращують мікроциркуляцію крові та живлення клітин.

Сама бездоганність! Чим важливий сезонний догляд за шкірою у різні пори року - фото №4
Фото: fineline
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Важливо: вся інформація медичної тематики та інформація, що стосується здоров'я, розміщена на сайті Хочу.ua, має виключно інформаційний характер і не є медичними порадами. Будь-які поради медичного характеру, зокрема щодо прийому тих чи інших препаратів, може давати тільки фахівець. Якщо у вас виникли проблеми зі здоров'ям, зверніться до лікаря.

Турбота про шкіру необхідна у всі пори року. Але доглядаючи за обличчям, не забувайте піклуватися про ніжну шкіру рук , яка теж потребує відновлення і зволоження.

Головне фото: makeupmorale