“Чи не стара для лазера, мені 50”: експерт дала відповіді на щемливі запитання

Догляд за обличчям і тілом
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Лікар вмикає лазерний апарат, фото
Фото: instagram.com/cosmetologist_vechorko/

Косметолог розповіла, чи не пізно робити лазерні процедури жінкам за 50

Сучасний світ усе частіше вимагає від жінок бездоганного вигляду. Це стосується не лише гардероба та зачіски, а і стану шкіри. Саме тому тисячі модниць записуються на лазерні процедури. Раніше ми писали про масаж обличчя, а тепер розкажемо, чи є вікові обмеження для лазерних процедур.

Іти на лазер ніколи не пізно, розповіла косметолог Катерина Вечорко ексклюзивно для ХОЧУ . Не можна робити такі процедури лише у тому випадку, якщо батьки не дали дітям свого письмового дозволу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також медик зауважила, що догляд за собою важливий у будь-якому віці. І для лазера не буває “пізно”. Інше питання — яку саме процедуру бажає клієнт. Є такі, що потребують більше часу, зусиль і комплексного підходу. Наприклад, якщо жінка хоче зробити епіляцію.

Пізно не буває. Все залежить від потреб і бажання клієнта. Єдине — сиве волосся обладнання не бачить. Тому, якщо маємо сиве волосся, то воно залишиться після лазерної епіляції,
— зазначила Катерина Вечорко.
Медик Катерина Вечорко, фото
Фото: instagram.com/cosmetologist_vechorko/

Додала, що лазерні процедури — це не лише спосіб покращення стану шкіри чи видалення волосся, а й дієвий інструмент для боротьби із певними вродженими вадами. Наприклад, це можуть бути пігментні плями, надмірне оволосіння у дітей чи інші проблеми.

Маємо неповнолітніх дітей з певними вродженими або набутими гормональними змінами, які викликали надмірне оволосіння волосся. Тоді, за дозволу лікаря та письмові згоди батьків дана процедура проводиться. А пізно не буває ніколи,
— резюмувала експерт.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про модні косметичні процедури. Пластичні хірурги розповіли, що таке ексіон, софвейв та інші послуги для краси.

Важливо

Вся інформація медичної тематики та інформація, що стосується здоров׳‏я, розміщена на сайті Хочу.ua, має виключно інформаційний характер і не є медичними порадами. Будь-які поради медичного характеру, зокрема щодо прийому тих чи інших препаратів, може давати тільки фахівець. Якщо у вас виникли проблеми зі здоров׳‏ям, зверніться до лікаря.