Софвейв, екзосоми, ексіон: головні тренди косметичних процедур 2024 року

Догляд за обличчям і тілом
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото жінка на косметичних процедурах
Фото: pyrogiv

Про шкіру потрібно піклуватися у будь-якому віці

Самі по собі косметичні процедури для шкіри не можуть бути трендом, проте у 2024 році є кілька нових процедур, які будуть досить популярними. Низка косметичних процедур, які інтуїтивно розуміють, що потрібно вашій шкірі, і надають її неймовірного сяйва, тому не варто поспішати колоти ботокс.

Багато впливових особистостей та знаменитих людей не соромляться відкрито говорити про свої косметичні процедури. Які саме косметичні процедури будуть домінувати у 2024 році розповідає glamourmagazine опираючись на консультації видатних пластичних хірургів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Полінуклеотиди

Полінуклеотиди є частиною нової групи “біостимуляторів” - так званих лікувальних засобів, які стимулюють власні клітини до вироблення більшої кількості колагену та еластину. Молекули виготовлені з фрагментів ДНК риб так, як вони найбільш схожі на ДНК людини.

Введені в шкіру, вони «стимулюють наші власні клітини виробляти деякі речі, які ми втрачаємо з віком, а саме клітини фібробластів, які відповідають за вироблення колагену та еластину
пояснює доктор Еш Соні, пластичний хірург і засновник The Soni. Клініка.

Цей ін’єкційний засіб покращує якість шкіри, бореться з вільними радикалами, підвищує зволоження та покращує регенерацію тканин. Зазвичай потрібно дві процедури з інтервалом у два тижні з підтримувальними сеансами кожні шість місяців.

Екзосоми

Це тип біостимуляторів, які зазвичай отримують із стовбурових клітин рослин. Вони надзвичайно багаті пептидами. При нанесенні на шкіру вони діють як месенджери, заохочуючи старі та ліниві клітини шкіри знову ставати “молодими”. На практиці це означає пришвидшення обміну клітинами, значне покращення загоєння ран і зменшення рубців на шкірі.

Помітних побічних ефектів від екзосомів не було помітно, але ефект досягається не швидко. Знадобиться від трьох до шести тижнів, щоб побачити результати після першого сеансу.

Софвейв

Sofwave це процедура, де використовується ультразвук, щоб забезпечити природну підтяжку для більш вирізаних рис обличчя, вигнутих брів і витягненої шкіри. Sofwave доставляє сфокусовану ультразвукову енергію глибоко в дермальний шар шкіри, енергія стимулює природне вироблення колагену в організмі, що призводить до підтягнення шкіри та більш гладкого та пружного кольору обличчя. Sofwave вважається безпечною і добре переносною процедурою. Поширені побічні ефекти є легкими та можуть включати тимчасове почервоніння або набряк у місці лікування.

Ексіон

Це безголкова альтернатива ботоксу. Exion вперше поєднує радіочастоту з механічним ультразвуком. Користь отримується від підтягування шкіри за допомогою тепла, а також прискорення кровотоку та вироблення колагену. Також дивовижним результатом є те, що ця процедура збільшує вироблення гіалуронової кислоти організмом більш ніж на 200% без використання голок.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо вас турбують зморшки на лобі , не поспішайте до косметолога. Спробуйте цікавий лайфхак, який успішно впорається з такою проблемою.

Важливо

Вся інформація медичної тематики та інформація, що стосується здоров׳‏я, розміщена на сайті Хочу.ua, має виключно інформаційний характер і не є медичними порадами. Будь-які поради медичного характеру, зокрема щодо прийому тих чи інших препаратів, може давати тільки фахівець. Якщо у вас виникли проблеми зі здоров׳‏ям, зверніться до лікаря.