Тонке волосся стане густим і міцним - поради для правильного догляду

Догляд за волоссям
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Як відомо, тонке волосся потребує значно делікатнішого догляду. Правильне миття та розчісування нададуть йому здорового вигляду, густоти та блиску.

Розчісувати волосся потрібно правильно, щоб не пошкодити його. Про золоті правила для міцнішого волосся, розповідає ukr.media .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Правильно підібраний гребінець

Проблема тонкого волосся полягає у тому, що воно легко сплутується і збивається в ковтуни. Важливо правильно підібрати гребінець для тонкого волосся.

Найкраще вибирати щітки з м'якою чи нейлоновою щетиною. Вони дбайливо впливають на шкіру голови і волосся не травмуючи його і добре розплутують без наслідків.

Техніка розчісування

Основне правило розчісування тонкого волосся - починати процес знизу до верху. Від кінчиків поступово, не поспішаючи підійматися догори.

Лінія проділу

Насамперед позначте собі лінію проділу, а тоді починайте розчісувати волосся. Якщо розчісувати без проділу, то є значний ризик травмування і пошкодження волосся.

Не розчісуйте вологе волосся

Дайте волоссю висохнути природним шляхом. Якщо будете торкатися вологого - травмуєте тонке волосся  відразу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тонке волосся потребує делікатного догляду. Турбуйтеся правильно про свою шевелюру, робіть захисні маски   і не забувайте, що деякі аксесуари для волосся можуть його пошкодити.