Розкрито секрети неймовірно густого та блискучого волосся індійських жінок: як вони доглядають за ним?

Догляд за волоссям
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Індійські жінки славляться своєю виразною зовнішністю та густим волоссям. Краса та блиск їхніх локонів завжди викликав заздрощі та захоплення у жінок по всьому світу. Як же вони доглядають за ним? 5 секретів краси від індіанок ви знайдете в нашому матеріалі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Секретами краси здорового та густого волосся індіанок поділилися на порталі ukr.media. Дізнайтеся, як вони доглядають за ним, та чим користуються.

Related video

Традиції

В Індії дівчаток навчають доглядати за своїм волоссям з самого раннього дитинства. Це важлива гігієнічна дія — настільки ж необхідна як миття рук або душ.

Шампунь

Індійські жінки частіше за все виготовляють власні засоби для миття волосся. В ідеальний шампунь, на їхню думку, входять яєчний білок, кокосова олія, гірчичне насіння, куркума та лимонний сік. Ці інгредієнти сприяють росту волосся та надають їм блиску.

Олії

Індійські красуні приділяють велику увагу використанню різних видів олій. Вони роблять масаж голови за допомогою оливкової, мигдальної, кокосової та кунжутної олії. Втирають ці засоби вони безпосередньо в шкіру голови

Аюрведа

За вченням аюрведи, красу волосся слід підтримувати як ззовні, так і зсередини. Важливо не забувати про правильний сон, регулярні медитації, йогу та здорове харчування.

Температура води

Індійські жінки рекомендують мити волосся теплою водою, а полоскати прохолодною. Такий контраст температур допомагає ефективніше видалити зайвий шкірний жир і покращує кровообіг, через що волосся росте, мов скажене.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Враховуючи ці поради від індіанок, ви зможете покращити стан свого волосся. Також дізнайтеся, чи потрібно  двічі мити голову. Ми розповіли, що про це думають експерти.