Приховають недоліки і підкреслять переваги! 3 популярні стрижки, які роблять обличчя худішим(ФОТО)

Догляд за волоссям
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Професійно зроблена стрижка може кардинально змінити імідж свого власника. Краще підкреслити овал обличчя, приховати та зробити непомітними недоліки, за допомогою довжини волосся приховати розмір вух або чубчиком прикрити велике чоло.

Незалежно від довжини, структури та кольору вашого волосся завжди можна підібрати стрижку, яка підійде саме вам. Стилісти пропонують три модні варіанти за допомогою яких вдасться зробити обличчя стрункішим, розповідають patrioty .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Подовжений боб

Приховають недоліки і підкреслять переваги! 3 популярні стрижки, які роблять обличчя худішим - фото №1

Подовжений боб або каре чудовий варіант для тих, хто хоче приховати недосконалості своєї зовнішності за допомогою зачіски. Рівномірний зріз і пасма біля обличчя візуально його подовжують, а текстурні пасма додають легкості. Така стрижка добре, і без зусиль укладається плойкою, щоб надати волоссю хвилястого вигляду, а можна навпаки, вирівнювати нею локони для рівного прямого волосся.

Асиметрична стрижка з подовженим чубчиком

Приховають недоліки і підкреслять переваги! 3 популярні стрижки, які роблять обличчя худішим - фото №2

Уже кілька сезонів поспіль у тренді продовжує залишатися подовжений чубчик. Він чудово доповнює будь-яку асиметричну стрижку і при цьому дуже добре коригує риси обличчя. Пасує до будь-якої довжини волосся і текстури локонів. Подовжений чубчик чітко підкреслить контур і візуально зробить обличчя худішим.

Але пам'ятайте, що будь-який чубчик потребує додаткового догляду та укладання.  Проте надто багато часу на це не потребує, зазвичай, 10-15 хв. А якщо ви ще не готові кардинально підстригтися і зважитися на асиметричну стрижку, то можна причесати волосся на бік, зробивши косий проділ.

Пикси

Приховають недоліки і підкреслять переваги! 3 популярні стрижки, які роблять обличчя худішим - фото №3

Стрижки на коротке волосся привертають більше уваги до рис обличчя, але мають ефективніший вигляд, ніж довге в більшості випадків. Піксі з чубчиком - єдина коротка стрижка, яка візуально зменшує обличчя і здатна приховати пухкі щічки або друге підборіддя. Для додання об'єму можна зробити пасма на маківці довшими, а ще можна зачесати чубок убік або зробити зачіску назад. Вся увага буде прикута до ефектної укладки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Можна фантазувати і коригувати як довжину вашого волосся, так і його колір або зачіску. Але не забувайте про правильний догляд і належне розчісування , щоб зберегти його здоровим, красивим і гладким.