Аксесуари, які сильно шкодять: ніколи не купуйте собі такі резинки для волосся (ФОТО)

Догляд за волоссям
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

У сучасному світі ми цінуємо наш час і намагаємося заощадити кожну хвилину. Особливо актуально це зранку, коли поспішаємо. Тому багато жінок укладаючи волосся надає перевагу зачісці хвіст. Це швидко і досить зручно. Проте мало хто звертає увагу на резинки, якими користується, адже більшість обирає за зовнішнім виглядом.

Головне -  вибрати аксесуари для волосся, щоб вони створювали гармонійний образ, не псували зачіску і не пошкодили структуру волосся. Про важливі поради у виборі аксесуарів, розповідає трихолог Юліана Ерстенюк в Instagram.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Вибираючи аксесуар для зачіски звертайте увагу на ваш стиль і подію. Вибір також має узгоджуватися із зачіскою, порою року, формою і матеріалом.

Але основним критерієм для резинки має бути її безпечність для волосся. Можливо, вона здатна добре утримувати ефектний високий хвіст, але може сильно послабити волосяні цибулини, що призводить до їх випадання. А напружений стан шкіри голови у такій зачісці може стати причиною неприємних відчуттів.

Аксесуари, які сильно шкодять: ніколи не купуйте собі такі резинки для волосся (ФОТО) - фото №1
Аксесуари, які сильно шкодять: ніколи не купуйте собі такі резинки для волосся (ФОТО) - фото №2
Аксесуари, які сильно шкодять: ніколи не купуйте собі такі резинки для волосся (ФОТО) - фото №3
Аксесуари, які сильно шкодять: ніколи не купуйте собі такі резинки для волосся (ФОТО) - фото №4
Аксесуари, які сильно шкодять: ніколи не купуйте собі такі резинки для волосся (ФОТО) - фото №5
Аксесуари, які сильно шкодять: ніколи не купуйте собі такі резинки для волосся (ФОТО) - фото №6

Яку резинку краще обрати

Безпечна резинка - це та, яка не занадто затягує волосся та не вириває його. Оптимальний варіант: резинки-пружинки (легка фіксація), аксесуари з тканини та силіконові.

Необхідно перевіряти при покупці, чи вона може сильно розтягуватися, її гнучкість та компактність. Для носіння на щодень не варто обирати моделі з декоративними елементами, такими як перли або блискітки. Це хороший вибір для особливих подій.

Аксесуари, які сильно шкодять: ніколи не купуйте собі такі резинки для волосся (ФОТО) - фото №7

 Обирайте легкі шовкові резинки, які зберігатимуть волосся у гарному стані. Не купуйте тугі речі. Від резинок з гострими елементами теж варто відмовитися.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Щоб ваше волосся завжди було здоровим і красиво виглядало відмовтеся від певних аксесуарів.Адже вони можуть зіпсувати не лише вигляд зачіски, а й стан вашого волосся.