Чи може псуватися волосся від морозу? Дізнайтесь, навіщо насправді носити шапку взимку

Догляд за волоссям
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Деякі жінки взимку розпускають своє волосся і не носять шапку, щоб зберегти свою привабливість Інші ж навпаки приховують свої локони під хустками та верхнім одягом, вважаючи, мороз може завдати шкоди їхній шевелюрі. Чи це варто робити? Відповідь знайдете в нашому матеріалі.

На порталі ukr.media пишуть , що лікарі рекомендують носити головний убір взимку. Це справді важливо, але не з тієї причини, що через мороз псується наше волосся. Все просто: без шапки взимку підвищується ризик застуди, а будь-яка хвороба може негативно вплинути на волосся.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Виявляється, що після застуди наше волосся може сильніше та частіше випадати. Цікаво, що ці наслідки можуть проявитися не відразу, а через два-три місяці. Тож розпускати волосся та виймати його з-під куртки можна, але варто дбати про голову і тримати її в теплі.

Фахівці говорять, що волосся не страждає від морозу. Так, багато з нас вважають, що низька температура негативно впливає на стан волосся, робить його сухим і ламким, спричиняє посічення кінців. Проте існують інші фактори, які можуть впливати на стан волосся — і це далеко не завжди пов'язано з температурою за вікном.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтеся, чи справді ефективний яєчний шампунь проти лупи . Трихолог здивувала відповіддю!