У вас сильно випадає волосся? Трихолог розповів, який бюджетний засіб може вирішити цю проблему

Догляд за волоссям
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Якщо у вас сильно випадає волосся, не варто купувати дорогі засоби. Розв'язати цю проблему допоможе звичайна олія, яку можна знайти в будь-якій аптеці. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

У коментарі для популярного британського видання  Express  трихолог Арран Ішервуд розповів про переваги рослинної олії для боротьби з випадінням волосся. Фахівець підкреслив, що з цією проблемою допоможе впоратися гарбузова олія. Завдяки своєму багатому складу вона має потенціал у зміцненні волосся та запобіганні його випадінню.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Гарбузова олія містить жирні кислоти, вітаміни Е і В, мінерали, цинк, магній і селен. Трихолог говорить, що ці компоненти сприяють еластичності, росту і відновленню волосся, а також зменшує запалення на шкірі голови.

Експерт рекомендує наносити олію обережно і рівномірно на шкіру голови, залишаючи її на 30 хвилин або на цілу ніч, а потім змивати м'яким шампунем. Цей процес рекомендується повторювати два-три рази на тиждень для досягнення найкращого результату.

У вас сильно випадає волосся? Трихолог розповів, який бюджетний засіб може вирішити цю проблему - фото №1

Також трихолог вказав на можливість використання олії насіння гарбуза як активного інгредієнта у засобах для догляду за волоссям. Тож якщо вас турбує така проблема, то звертайте увагу на засоби з вмістом гарбузової олії.

Важливо: вся інформація медичної тематики та інформація, що стосується здоров'я, розміщена на сайті Хочу.ua, має виключно інформаційний характер і не є медичними порадами. Будь-які поради медичного характеру, зокрема щодо прийому тих чи інших препаратів, може давати тільки фахівець. Якщо у вас виникли проблеми зі здоров'ям, зверніться до лікаря.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтеся, які аксесуари  сильно шкодять волоссю . Ми розповіли, які резинки для волосся краще ніколи не купувати.