Надихаємося зірками: 5 гривок, які варто носити у 2024 році (ФОТО)

Догляд за волоссям
Тамара Черкасова

Тамара Черкасова

Журналістка

Настрій – підстригти гривку? Щоб не пошкодувати про це, краще заздалегідь дізнатися, які гривки в моді у 2024 році.

Модні гривки 2024: 5 ідей від селебріті

Гривка підійде кожній, головне — зробити правильний вибір. Тут і допоможуть поради від перукаря Максиміліана Мейєра , якими він поділився з британським vogue .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Гривка-шторка

Надихаємося зірками: 5 гривок, які варто носити у 2024 році (ФОТО) - фото №1
Фото — instagram.com/emrata/

Модна гривка 2024 - це чубчик-шторка. А ще цей варіант гривки дуже хороший для тих, хто тільки вирішується на зміни: вона відносно довга і тому швидко відростає, а ще йде практично будь-якому обличчю.

Наприклад, Емілі Ратаковськи підкреслює вилиці за допомогою гривки до носа.

Тонка гривка

Надихаємося зірками: 5 гривок, які варто носити у 2024 році (ФОТО) - фото №2
Фото — instagram.com/nina

Відродження Y2K триває, тому не дивно, що модні зачіски початку нульових знову дають себе знати. Наприклад, Ніна Добрев "згадує" той час із тонкою гривкою, яка вільно спадає на обличчя. Перевага цієї гривки в тому, що її легко відростити.

Однак варто пам'ятати, що ультратонка гривка може швидко засолитися. Щоб цього не сталося, відразу після миття розпиліть на волосся трохи сухого шампуню.

Дитяча гривка

Надихаємося зірками: 5 гривок, які варто носити у 2024 році (ФОТО) - фото №3
Фото — instagram.com/nicolaannepeltzbeckham

Дитяча гривка - популярний варіант тонкої гривки, але значно коротший. Нікола Пельц Бекхем, наприклад, обрала настільки коротку гривку, яка не закриває брови.

Ця гривка особливо підходить людям з маленькими обличчями, які можуть загубитися за важким, пишним чубчиком. Дитячу гривку дуже легко укладати: все, що вам потрібно, це продукт, який надає волоссю грубу текстуру, наприклад, віск або пудра для укладання,

- додає Мейєр.

Густа гривка

Надихаємося зірками: 5 гривок, які варто носити у 2024 році (ФОТО) - фото №4
Фото — instagram.com/taylorswift

Говорити про гривку і не згадати Тейлор Свіфт було б величезною помилкою, адже співачка зробила цю деталь зачіски своєю візитною карткою.

Якщо у вас високий лоб, густа гривка може візуально вкоротити обличчя. Людям з маленькими обличчями також слід уникати гривок такого типу, тому що обличчя може виглядати ще меншим,

- зазначає Мейєр.

Зачесана набік гривка

Надихаємося зірками: 5 гривок, які варто носити у 2024 році (ФОТО) - фото №5
Фото — instagram.com/heidiklum

Коса гривка — ще один нульовий тренд, який знову повертається в моду. Ця гривка, яку так люблять Хайді Клум і Лілі Коллінз, виглядає так, ніби її забрало вітром.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми зібрали 7 ідей балаяжу на темне волосся, яке потрібно показати своєму перукарю. Ви точно знайдете щось до душі!