Які зачіски на волосся середньої довжини актуальні у 2024 році? Відповідає стиліст (ФОТО)

Догляд за волоссям
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Які жіночі зачіски на середнє волосся будуть актуальні у 2024 році? Експерти сходяться на думці, що увагу привертатимуть зачіски з аксесуарами. Але це не все!

Красиві зачіски на середнє волосся: вибір експертів

Головні тренди волосся у 2024 році прості – природність та здоров'я, розповіла Сosmopolitan перукарка Дафна Євангеліста . Вона також поділилася з виданням тим, які зачіски на волосся середньої довжини, на її думку, будуть актуальні наступні 12 місяців.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зачіски середньої довжини, доповнені аксесуарами

Які зачіски на волосся середньої довжини актуальні у 2024 році? Відповідає стиліст (ФОТО) - фото №1
Фото — Pinterest

Настав час шпильок! 2024 рік буде повністю присвячений пов'язкам та обручам у стилі 60-х або початку нульових. Дафна зазначає, що волосся, закинуте назад - однозначний тренд року.

Жіночі зачіски з ефектом мокрого волосся

Які зачіски на волосся середньої довжини актуальні у 2024 році? Відповідає стиліст (ФОТО) - фото №2
Фото — Pinterest

Ще минулої осені на подіумах таких дизайнерів, як Хельмут Ланг і Прабал Гурунг, моделі ходили з ефектом мокрого волосся, ніби вони русалки, що вийшли з океану. Ефекту мокрого волосся можна досягти, розгладжуючи краплі олії для волосся від коріння до кінчиків.

Зачіски середньої довжини з чубчиком, зачесаним на бік

Які зачіски на волосся середньої довжини актуальні у 2024 році? Відповідає стиліст (ФОТО) - фото №3
Фото — Pinterest

Косий чубчик повертається у тренди з подвоєною силою. Вже навіть Тейлор Свіфт почала укладати чубок на бік! Особливо цей тренд припаде до душі тим, у кого вже є чубчик або багатошарова зачіска.

Плетені зачіски

Які зачіски на волосся середньої довжини актуальні у 2024 році? Відповідає стиліст (ФОТО) - фото №4
Фото — Pinterest

Якщо ви хочете виглядати стильно, як у образі Жасмин Савой, створіть гладку, прибрану назад зачіску, і додайте їй цікавих деталей у вигляді кіс, радить Дафна.

Легкі завитки

Які зачіски на волосся середньої довжини актуальні у 2024 році? Відповідає стиліст (ФОТО) - фото №5
Фото — Pinterest

Вважайте це протилежністю хитромудрих зачісок, які складно зробити вдома. У 2024 році ми вступаємо в "легку" епоху зачісок. Для створення таких укладок достатньо лише взяти кілька випадкових пасм і провести праскою, злегка підкручуючи їх. Потім розпорошити лак для волосся легкої фіксації або спрей, що допоможуть зберегти форму, не заважаючи руху.

Прямі стрижки

Які зачіски на волосся середньої довжини актуальні у 2024 році? Відповідає стиліст (ФОТО) - фото №6
Фото — Pinterest

Деякі знаменитості останнім часом (наприклад, Меган Фокс) відмовилися від свого наддовгого волосся на користь стрижок середньої довжини з прямим зрізом. Євангеліста впевнена, що епоха пляжного волосся з дуже тонкими кінчиками минула. Зачіски середньої довжини з рівним зрізом допомагають додати волоссю пишності.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про 8 трендів короткого волосся , які будуть усюди у 2024 році. Можливо, ви захочете ризикнути і відмовитися від довжини для того, щоб спробувати риксі чи лоба?