Легко розплутає та не зашкодить: як обрати гребінець на кожен день

Догляд за волоссям
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото гребінець для волосся
Фото: makeup

Гребінець для волосся потрібно ретельно вибирати, щоб не пошкодити локони

Не всі гребінці підходять для щоденного використання. Адже деякі можуть завдати шкоди волоссю та зробити його неслухняним. Ви можете обирати дорогі засоби по догляду, робити маски та застосовувати живильні спреї, але якщо у вас поганий гребінець - волосся може швидко ставати жирним, зачіска втрачатиме об’єм та почнуть сіктися кінчики.

Щоб обрати правильний гребінець, потрібно знати кілька важливих деталей. Якими порадами користуватися при виборі аксесуара для волосся, щоб купити надійний та якісний, розповідає зірковий стиліст Михайло Прус.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Існує багато видів гребінців, кожен з яких має своє призначення. Розрізняють гребінці з натуральними та нейлоновими щетинками. Гребінцем з натуральної щетини ви гарно волосся не зможете розчесати, а розплутати і поготів, зазначає стиліст. Вони призначені для дуже дбайливого ставлення і ніжного погладжування. Також висока ціна за гребінець не завжди означає, що він буде натуральним та якісним.

Краще обирати гребінець, який містить два ряди нейлонових щетинок. Якщо обирати гребінець з одним рядом щетинок - волосся буде розчісуватися більш рівномірно, але щетинки мають бути однієї довжини.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, для того, щоб мати гарне волосся, потрібно регулярно очищати свій гребінець . Але важливо робити це правильно, як саме - розповідаємо.