Як відростити здорове та красиве волосся? Секрети від корейського експерта Dr.FORHAIR

Догляд за волоссям
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Догляд за волоссям, фото
Фото: Dr.FORHAIR

Розповідаємо, як правильно доглядати за волоссям та шкірою голови

Догляд за волоссям — це не лише про красу, але й про здоров'я та самопочуття, адже, погодьтесь, з розкішною зачіскою настрій та самооцінка одразу кращі. Щоб мати блискуче та сильне волосся, не обов'язково щотижня ходити в салон. Можна обрати якісні засоби, які задовольнять ваші потреби та допоможуть влаштувати професійний домашній догляд за волоссям.

Вже не перший рік корейська косметика для волосся займає провідні позиції в beauty-індустрії. Чому її так обожнюють? Все просто: чудова якість + доступна ціна = неймовірний результат. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Один з таких брендів, який відомий своєю ефективністю — Dr.FORHAIR . Експерти цієї марки пропонують вам не просто засоби, а повний комплекс професійного догляду за волоссям вдома.

Корейська косметика для волосся, фото
Фото: Dr.FORHAIR

Тож, як влаштувати найкращий догляд за волоссям в домашніх умовах та відростити красиве, сильне й здорове волосся? Головне правило: потрібно піклуватись не тільки про довжину, а й про шкіру голови. Ось 4 основних та доволі простих етапи догляду, які варто взяти до уваги.

Етап 1. Пілінг та масаж шкіри голови

Першим кроком до здорового та блискучого волосся є правильне очищення шкіри голови від забруднень, зайвого себуму та відмерлих клітин. Пілінг та масаж сприяє поліпшенню кровообігу та зменшує стрес, завдяки чому волосся менше випадає.

Пілінг для волосся, фото
Фото: Dr.FORHAIR

Який засіб обрати? Dr.FORHAIR пілінг для шкіри голови з частинками солі з мертвого моря (Dr.FORHAIR Sea Salt Scaler) створений саме для цього. Завдяки своїй текстурі, корисним кислотам та оліям він делікатно очищує шкіру, стимулюючи кровообіг та сприяючи здоровому росту волосся. 

Пілінг для волосся, фото
Фото: Dr.FORHAIR

А якщо в вас є лупа чи свербіж, то цей пілінг — просто must-have. Завдяки мікрочастинкам солі засіб освіжить шкіру голови та зміцнить коріння волосся.

Етап 2. Регулярне та якісне очищення

Красиве волосся починається зі здорової та чистої шкіри голови. Тож не нехтуйте цим простим правилом — мийте волосся регулярно, використовуючи відповідний шампунь для вашого типу волосся і шкіри голови. 

Красиве волосся, фото
Фото: Dr.FORHAIR

Радимо звернути увагу на відновлювальний шампунь Dr.FORHAIR, який спеціально розроблений для боротьби з інтенсивним випадінням волосся. Засіб має потрійну дію завдяки поєднанню 20 амінокислот, 7 видів гідролізованих білків та 3 біологічно активних комплексів. Він дбайливо очищує шкіру голови, зміцнює корені, відновлює волосся по всій довжині, надає йому природного блиску та захищає від втрати кольору.

Шампунь для волосся, фото
Фото: Dr.FORHAIR

Етап 3. Зволоження

Після миття волосся використовуйте кондиціонер чи маску, щоб зволожити та згладити волосся, а також запобігти появі пошкоджень та розділення кінчиків. Ми радимо обрати відновлювальну маску-кондиціонер для пошкодженого волосся Dr.FORHAIR.

Догляд за волоссям, фото
Фото: Dr.FORHAIR
Маска для волосся, фото
Фото: Dr.FORHAIR

Цей продукт дарує салонний ефект в домашніх умовах, надає неймовірний блиск та зволоження без втрати об’єму. Після використання волосся стає помітно більш розгладженим та еластичним, легко розчісується та укладається.

Етап 4. Живлення та тонізування

Про тонік, як і про скраб для шкіри волосся, забуває чимало людей, які мріють про розкішні локони. І даремно. Тонік для волосся — це універсальний засіб для догляду за волоссям, який використовується для живлення шкіри та поліпшення зовнішнього вигляду волосся. 

Тонік для волосся, фото
Фото: Dr.FORHAIR

Стимулюючий тонік для росту волосся Dr.FORHAIR призначений для зміцнення коренів волосся і зменшення випадання. А ще він представлений в зручному форматі спрею, який не треба змивати.

Тонік для волосся, фото
Фото: Dr.FORHAIR

Вище ми перерахували основні етапи догляду за шкірою голови та волоссям, які гарантують чудовий результат. Але зауважимо, що для красивого та здорового волосся важливими є ще кілька факторів:

  • Правильне харчування. Ваш раціон має бути наповнений великою кількістю білкових продуктів, здорових жирів та вітамінів.

  • Гігієна спального місця. Потурбуйтесь про чистоту вашого спального місця, зокрема про подушки та постільну білизну, щоб уникнути накопичення бруду, себуму та бактерій, які можуть стати причиною проблем зі шкірою голови.

  • Захист від шкідливих факторів. Уникайте надмірного використання термічних засобів та шкідливого впливу ультрафіолетових променів.

  • Регулярні стрижки. Це допоможе усунути пошкоджені кінчики та підтримувати здоровий вигляд вашого волосся.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А ще важливим фактором у догляді за волосся є правильний гребінець, який легко розплутає локони та не зашкодить. Дізнайтесь, який обрати на кожен день.