Повторити може кожна! Робимо осінній макіяж смокі айс як у Кендіс Сванепул (ФОТО)

Макіяж
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Серед головних трендів осіннього макіяжу завжди можна знайти яскравий і ефектний смокі айс. Такий мейк додає будь-якому образу сексуальності та привабливості. Знає про це і модель Кендіс Сванепул, яка нещодавно продемонструвала свій варіант осінніх смокі айс. Дізнайтесь, як повторити розкішний макіяж зірки.

Ангел Victoria's Secret Кендіс Сванепул часто віддає перевагу класичним образам. Її рідко можна побачити її з різнокольоровими тінями або яскравою помадою. Однак іноді зірка любить дивувати шанувальників.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нещодавно візажист моделі опублікував серію фото, на яких можна побачити розкішний осінній макіяж у техніці смокі айс. Щоб зробити такий мейк, Кендіс Сванепул звернулася до професіонала. Однак повторити його насправді може кожна дівчина в домашніх умовах. Вам знадобиться палетка коричневих тіней та олівець для очей.

Повторити може кожна! Робимо осінній макіяж смокі айс як у Кендіс Сванепул (ФОТО) - фото №1
Фото: https://www.instagram.com/patrickta/

Спочатку використовуй коричневий олівець для того, щоб підвести слизову оболонку очей. Коли ця місія буде виконана, нанесіть трохи олівця на повіку. Розтушуйте продукт, відтворюючи бажану форму очей: ви можете зробити повіку більш округлим, а можете наслідувати приклад Кендіс і витягнути його в популярний "лисий погляд".

Після цього продублюйте коричневий олівець тінями кольору еспресо. Ви можете використовувати кілька відтінків різної насиченості, щоб зробити плавний перехід. Не забудьте також про туш для вій. Вуаля осінній смокі айс готовий!

Повторити може кожна! Робимо осінній макіяж смокі айс як у Кендіс Сванепул (ФОТО) - фото №2
Фото: https://www.instagram.com/patrickta/

А для губ рекомендується вибирати помаду або блиск нейтрального відтінку. Можете наслідувати приклад Кендіс Сванепул і нанести злегка карамельну глянсову помаду. До речі, помаранчеві рум'яна ідеально доповнять цей образ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтеся про хитрощі у макіяжі , які за секунду приберуть кілька зайвих років. Не пропустіть 7 порад візажистів.