Хитрощі у макіяжі, які за секунду приберуть кілька зайвих років: ТОП - 7 порад візажистів

Макіяж
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Значна перевтома, неповноцінний сон чи постійна робота у приміщенні можуть залишати відбиток на нашому обличчі та додати декілька зайвих років. Проте, за допомогою макіяжу можна приховати деякі недоліки шкіри та виглядати значно молодше .

Омолоджуючий макіяж надає шкірі сяйва і жінка виглядає як після повноцінного відпочинку. Візажисти, які щодня роблять макіяж зіркам та знаменитостям, розповіли для elle , за допомогою яких способів можна омолодитися всього за декілька хвилин.

Хитрощі омолоджуючого макіяжу

  1. Легка натуральна основа

Хитрощі у макіяжі, які за секунду приберуть кілька зайвих років: ТОП - 7 порад візажистів - фото №1

Щоб ваша шкіра виглядала ніби світиться зсередини потрібно обрати тонувальний засіб рідкої консистенції. Головне - добре підібрати його під колір шкіри. Вибирайте основу з атласним покриттям і уникайте матового покриття. Засіб з матуючою формулою привертає увагу до недоліків і підкреслює зморшки.

  1. Виразні брови

Хитрощі у макіяжі, які за секунду приберуть кілька зайвих років: ТОП - 7 порад візажистів - фото №2

Вищипані брови лишилися у минулому, а в моді зараз натуральні, ніби скуйовджені брови. Дбайте про об'єм, адже густі брови візуально омолоджують обличчя. Лише уникайте сильно підкреслювати вигини, а косметичний засіб завжди наносьте вертикальними рухами вгору. Якщо від природи маєте тонкі і рідкі брови, скористайтеся гелями і маркерами для промальовування окремих волосків.

  1. Освітлюючий консилер

Хитрощі у макіяжі, які за секунду приберуть кілька зайвих років: ТОП - 7 порад візажистів - фото №3

Правильне нанесення освітлюючого коректора на обличчя допоможе приховати темні кола під очима і недоліки шкіри. Для висвітлення консилер треба наносити місця, де світло відбивається природним чином: між бровами, на скроні, на лінії носа, у западинку над верхньою губою і на підборіддя.

  1. Тонка лінія для відкритого погляду

Хитрощі у макіяжі, які за секунду приберуть кілька зайвих років: ТОП - 7 порад візажистів - фото №4

Не використовуйте рідку підводку, яка робить очі меншими і макіяж виглядатиме різким, а вигляд - втомленим. Краще надавати перевагу олівцям чорного та сірого кольору. Можете застосовувати м'який олівець і атласні тіні.  Світлий відтінок нанесіть на всю повіку, а темніший - трохи вище складки та в зовнішній куточок - так ви «відкриєте» око.

Проведіть лінію олівцем виділивши верхню лінію вій. Візажисти радять для макіяжу очей вибирати палітри з багатьма кольорами, адже так можна підібрати світлі і темні кольори в одному тоні. Загострити погляд можна, якщо виділити внутрішню лінію ока білою підводкою.

  1. Рум’яна

Хитрощі у макіяжі, які за секунду приберуть кілька зайвих років: ТОП - 7 порад візажистів - фото №5

Рум'яна здатні візуально омолодити обличчя, оживити колір і підсвітити відтінок шкіри. Наносити рум'яна слід за методом усмішки - посміхнутися і в дзеркалі нанести засіб на верхівки щік за допомогою кутового пензлика. Потім розтушовуйте рум'яна у напрямку до скронь.

  1. Максимально довгі вії

Хитрощі у макіяжі, які за секунду приберуть кілька зайвих років: ТОП - 7 порад візажистів - фото №6

Штучні та нарощені вії надмірно перевантажують око, тому краще використовувати туш, або метод двох.

 Спочатку використовуйте туш для об’єму, щоб додати об’єм верхнім і нижнім віям , тоді виділіть подовжувальною тушшю лише зовнішні вії, щоб кокетливо їх підкрутити — таким чином ви підтягнете зовнішній куточок ока вгору,

радить Орландо Сантьяго, головний візажист Guerlain.Чіткі, підкреслені губи
Хитрощі у макіяжі, які за секунду приберуть кілька зайвих років: ТОП - 7 порад візажистів - фото №7

З віком губи втрачають колаген, тому стають бліді, менш об'ємні, а контур розпливається. Щоб відновити колір і об'єм, потрібно контур окреслити олівцем і заповнити помадою підібраною в тон. Підкреслення губ є невіддільною частиною омолоджуючого макіяжу.

Омолоджуючий макіяж підходить для жінок практично будь-якого віку . Головна ціль макіяжу - підкреслити вашу природну красу, а косметичні засоби у цьому трохи допоможуть.