Як відростити брови: повертаємо зовнішності природний вигляд

Макіяж
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Якщо ваші брови потерпіли від численних експериментів та втратили свою пишність, не переживайте. Є методи, які допоможуть знову повернути їхній натуральний вигляд. Раніше ми писали, як реабілітувати засохлу туш, а тепер розкажемо, як відростити брови.

Дуже тонкі, як і дуже густі брови не в моді, пише ukr.media . Найкращий варіант — це максимально натуральні брови, які гармонійно виглядають і з макіяжем, і без нього.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Через те, що жінки часто вискубують брови, аби вони були тонкі, або роблять різного виду фарбування, — руйнуються їхні волосяні цибулини. В результаті, на тому місці брови більше не ростуть. А ще вони можуть просто випадати.

Зупинити випадіння брів можна за допомогою сироваток і гелей, які мають в своєму складі рослинні екстракти та стовбурові клітини, рицинову олію, антиоксиданти, олеанолову кислоту і пептиди. Ними потрібно користуватися щодня. Уже через місяць буде видно перші результати.

Як відростити брови: повертаємо зовнішності природний вигляд - фото №1

Відростити брови також не важко. В першу чергу не забувайте регулярно користуватися гелем для вмивання і пілінгом, який треба робити м'якою щіточкою. Змащуйте шкіру, де повинні рости брови, рициновою або реп'яховою олією. Ці речовини зміцнюють волосяну фолікулу та сприяють росту брів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Важливо: вся інформація медичної тематики, розміщена на сайті HOCHU.ua, має виключно інформаційний характер і не є медичними порадами. Будь-які поради медичного характеру, зокрема прийому тих чи інших препаратів, може давати лише фахівець. Якщо у вас проблеми зі здоров'ям, зверніться до лікаря.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як перетворити звичайну косметику на водостійку . Експерт розповів дешевий і легкий спосіб, який може повторити кожна жінка.

Фото: Pinterest