Беремо приклад із Селени Гомес! Ефектний макіяж на Новий рік 2024 для тих, хто хоче бути зіркою вечірки (ФОТО)

Макіяж
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Кілька днів тому візажист Селени Гомес показав її розкішний макіяж, який одразу ж спричинив фурор у Мережі. Сірі смоки айс — не тільки відмінно підходять зірці, але також є ідеальним варіантом макіяжу на Новий рік 2024. Як їх повторити? Читайте у нашому матеріалі!

На Новий рік багато жінок віддають перевагу виразному макіяжу. Навіть ті, хто зазвичай не захоплюється косметикою, створюють на своєму обличчі справжнє чаклунство.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Селена Гомес, наприклад, обрала стильний варіант зі смоки айс — сірі відтінки на очах надають образу елегантності та гармонійно поєднуються з різноманітним одягом. Просто подивіться, який чудовий результат!

- фото №1

Для відтворення подібного макіяжу вам знадобиться палетка тіней у сірих відтінках. Виділіть лінію росту вій темнішим відтінком, проведіть легку стрілку і підведіть нижню повіку. Світлим кольором заповніть центр повік. Також на центр ви можете нанести блискітки у сірому або блакитному відтінку. Додайте перлинний відтінок у куточки очей. Потім ретельно нафарбуйте свої вії або використайте накладні. Вуаля, стильний і ефектний макіяж готовий!

А ось ще кілька ідей для натхнення у стилі макіяжу Селени Гомес. Ви тільки подивіться, як красиво і святково виглядають сірі смоки айс!

- фото №2
- фото №3
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали, який макіяж зробити для різдвяної фотосесії. Підкресліть свою красу модними відтінками!