Пухкі, повні та соковиті... І без ін'єкцій краси! Як збільшити губи за допомогою косметики

Макіяж
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото великі губи
Фото: bellezza

Збільшити губи без уколів, лише косметичними засобами

Сучасна мода диктує свої правила. Зараз більшість жінок просто одержимі корекцією губ, щоб збільшити їх до потрібного розміру. Але уколи, це боляче, довго, неприємно та зовсім недешево. Також важливо за ними правильно доглядати після збільшення.

Зробити уста пухкими та великими можна скориставшись засобами  вашої косметички. Кілька цікавих лайфхаків допоможуть отримати відповідний ефект, розповідає obozrevatel.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тінь навколо губ олівцем. Створити ілюзію тіні навколо губ можна за допомогою темнішого природного коричневого олівця. Для цього проведіть лінію олівцем на 1 мм вище краю губи, а потім ретельно розтушуйте її до майже непомітності. Це створить ілюзію пухких об'ємних уст.

Бронзер кремового відтінку. Ви отримаєте ефект пухких губ, якщо нанесете трохи засобу над аркою Купідона і під центром нижньої губи та добре розтушуйте його. Ілюзія глибини буде створена затемненими ділянками та додадуть легкий ефект засмаги. Лише не використовуйте бронзери теплих відтінків та з шимером, адже це  матиме неприродний вигляд.

Олівець на тон темніше. Намалюйте жирну лінію по контуру олівцем для губ, який на тон темніший за природний колір. Потім розтушуйте цю лінію пальцем, щоб згладити чіткі краї. Вуаля! У вас пухкі губи без уколів.

Пудра-бронзатор . Обведіть губи олівцем, темнішим за ваш природний колір трохи виходячи за краї губ. Далі пудровим бронзатором чи тінями для повік і створіть основу кольору пальцем. Поверх нафарбуйте губи помадою світлого відтінку і зафіксуйте блиском для губ чи бальзамом. 

"Змініть" форму губ консилером. Покрийте губи щільним шаром консилера в тон шкіри. Далі потрібно намалювати нову форму ретельно затемнивши кутики губ, щоб додати об'єму. Нафарбуйте губи нюдовим блиском у тон олівця, далі нанести краплю блиску світлішого відтінку в центр губи, це допоможе створити ілюзію соковитості і пухкості.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, який макіяж чудово гармонує з яскраво червоною помадою. Головне, зробити акцент на губи .