Ці хитрощі макіяжу зроблять вас молодшими: поради візажиста, які допоможуть приховати вік

Макіяж
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Зображення жінки. яка фарбує обличчя
Фото створене за допомогою ШІ, Хочу.ua

Поради для макіяжу, щоб приховати вік

Жінки завжди прагнуть виглядати молодше за свій справжній вік. На жаль, ми не можемо повернути час назад, але можемо навчитися мати молодший вигляд за допомогою правильного догляду та коригувальних косметичних засобів і методик. Наприклад, натуральний макіяж можна зробити лише за допомогою помади .

Деякі хитрощі макіяжу, як рекомендують візажисти, допоможуть зменшити вік на кілька років. Які підказки і поради стануть у пригоді, розповідає mega-music.pro.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Обирайте легкий тон

Надавайте перевагу легким текстурам тонувальних засобів з  сатиновим або блискучим фінішем. Якщо ви хвилюєтеся, що легкий тон не зможе приховати недоліки на обличчі, точково пройдіть по них консилером. При комбінованій шкірі сатиновий фініш стане найкращим варіантом.

Ніжні рум'яна

Це засіб, який здатний миттєво надати обличчю сяйнистого та здорового вигляду. Рум'яна потрібно наносити на вилиці, яблучка щік і злегка пройтися по бічних частинах чола і зовсім трішки - по кінчику носа. Головне правило для вибору кольору рум'ян - відтінок має бути однієї температури з кольором помади.

Природні брови

Темні, графічні брови додають віку і роблять погляд важким. Краще надати перевагу природним пухнастим бровам. Для укладання брів скористайтеся прозорим гелем чи тушшю для брів, тоді брівки стануть м'якими і помітними.

Віддайте перевагу натуральним відтінкам

Світлі та натуральні відтінки у макіяжі здатні зробити людину молодшою. Поекспериментуйте з кольором стрілки. Замість чорного оберіть коричневий. Маленька деталь, яка зробить погляд теплішим, а макіяж ніжнішим.

Соковиті губки

Колір помади чи блиску має бути у тон рум'ян. Обирайте блиск чи помаду з зволожувальним ефектом. Пам'ятайте, що матова помада з часом значно підсушує губи і чітко окреслює рельєф.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Не забувайте періодично оглядати свою косметику на термін придатності, адже користування протермінованими засобами шкідливо для шкіри. Також ретельно очищайте кисті для макіяжу, щоб макіяж лягав рівно і красиво.