Макіяж у фіолетових відтінках — нова мода на квітень 2024 (ФОТО)

Макіяж
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Фіолетові губи, фото
Фото: wirestock

Мати ультрамодний вигляд у квітні допоможуть бузкові кольори декоративного макіяжу

Середина весни надихає на свіжі та вишукані кольори. У тренді — бузкові відтінки декоративного макіяжу. Раніше ми писали про весняний макіяж для нареченої, а тепер розкажемо, як нафарбуватися, аби мати бездоганний вигляд.

Стилісти акцентують свою увагу на фіолетових відтінках для макіяжу. Це можуть бути тіні, стрілки, туш, вії, та навіть помада. Якщо правильно підібрати тон під кольоротип шкіри, ваш образ буде неймовірним.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Макіяж у фіолетових кольорах, фото
Фото: Pinterest
Макіяж у фіолетових відтінках, фото
Фото: joomazzucco.com.br

Модно та нестандартно виглядають губи у фіолетових відтінках. Обирайте блиски або помади кольору фуксії, чи навіть блідо-рожеві, які мають бузкові ноти. Якщо ваш кольоротип — холодна зима або холодне літо, чисті кольори бузку також будуть неабияк пасувати до вашої шкіри. Додайте до свого образу вишукану прикрасу на волосся такого ж кольору.

Фіолетові стрілки та тіні для повік підійдуть жінкам будь-якого віку. А ще такий макіяж доречний як вранці, так і ввечері. Бузкові відтінки підкреслюють шарм модниці, додаючи ніжності та звабливості. Фіолетові стрілки пасують до будь-якого кольору очей, а тіні можна наносити градієнтом: біля кінчика ока — світліші, а до краю — темніші.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Макіяж очей фіолетового кольору, фото
Фото: Blyskitka
Макіяж очей бузкових відтінків, фото
Фото: Pinterest
Фіолетові тіні для очей, фото
Фото: Pinterest

Не менш стильно виглядають фіолетові вії. Кольорова туш знову повернулася в моду. Вона пасує і підліткам, і строгим бізнеследі, і жінкам у віці. Вії бузкових кольорів підкреслять нестандартний образ жінки, додавши їй романтики. Якщо ви обираєте для декоративного макіяжу фіолетові кольори, зробіть мінімум рум'ян та відмовтеся від шимеру, аби не виглядати занадто яскраво і дешево.

Декоративний макіяж на квітень, фото
Фото: bloglovin.com
Модний макіяж на квітень, фото
Фото: byrdie.com
Фіолетові стрілки, фото
Фото: lady.tochka.net
Фіолетова туш, фото
Фото: Fem

Раніше ми писали про модні кольори помади для підлітків. Для вас — добірка відтінків, які буде видно на губах, але вони не додадуть віку та не виглядатимуть вульгарно.