Бездоганний макіяж забезпечено: неймовірний лайфхак збереже стійкість косметики на цілий день

Макіяж
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото стійкий макіяж
Фото: wobs.ua

З таким способом про макіяж можна не турбуватися

Безліч жінок мріє про бездоганний макіяж , який не потрібно постійно поновлювати та хвилюватися що він розтечеться та “попливе” протягом дня. Навіть найкраща косметика з часом може втратити свій початковий вигляд та свіжість. У візажистів є цікавий трюк, який допоможе зберегти макіяж протягом дня.

Існує багато способів зберегти стійкість макіяжу. Але в інтернеті багато користувачів спробували та переконалися у ефективності дуже простого способу, який дозволить закріпити тон легко і швидко, розповідає obozrevatel.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Для цього неймовірно простого способу потрібна лише звичайна вода. Після нанесення тонального крему розпиліть поверх воду на обличчя та дочекайтеся, поки волога повністю висохне на шкірі. Далі залишається просто нафарбувати вії та нанести помаду чи блиск для губ і вирушати у своїх справах.

Користувачка TikTok, яка поділилася у мережі використанням цього способу продемонструвала, який вигляд має її обличчя з щойно нанесеним макіяжем і після цілого дня. Результат просто приголомшливий. Макіяж виглядає бездоганно, тому необов’язково користуватися дорогими засобами для фіксації косметики, адже можна обійтися простою водою.

На фото вигляд макіяжу зранку і ввечері
Фото: TikTok
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про чудові фішки від візажиста , які стануть у пригоді при нанесенні макіяжу. Такі поради допоможуть ідеально нанести косметику.