Ви пошкодуєте, що не знали про ці фішки раніше: 5 лайфхаків при нанесенні макіяжу

Макіяж
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото жінка наносить макіяж
Фото: golos.ua

Які цікаві лайфхаки допоможуть створювати бездоганний макіяж

Жінки вміють творити на обличчі справжні витвори мистецтва. Існує багато таємниць, які допомагають зробити мейап просто бездоганним , неперевершеним та таким, щоб не змінювався під впливом погодних умов.

Важливо пам’ятати, що найкращою базою під макіяж є здорова та доглянута шкіра. Тому не забувайте зволожувати та очищувати її двічі на день. Кілька важливих фішок, які 100% вам можуть знадобитися пропонує darina.pro _makeup у дописі instagram.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

🔥У людини є умовно два контури губ. Кольоровий та фізіологічний (зазвичай біленька кайма навколо). При нанесенні помади не потрібно виходити на пів сантиметра за фізичний контур! Так можна додати собі віку.

🔥Спонж має бути мокрий і крапка. Не потрібно тягнути тон спонжем по обличчю.Правильно наносити такими рухами:прихлюпувати від середини обличчя до периферії. Якщо пудра лягає ніби поверх тону і підкреслює пушок на обличчі, то наносити пудру необхідно вологим спонжем.

🔥Якщо немає бази під тіні, чи не дуже зрозуміло, як нею користуватися, просто нанесіть на повіку тон або консиллер і добре припудрити, тоді усі наступні тіні не будуть згортатися протягом дня. Цей спосіб не підходить для особливо жирної чи максимально навислої повіки.

🔥Пензлики з натурального ворсу підходять для сухих текстур, з штучного ворсу - для кремових текстур, дуо фібра гарно працює в обох випадках.

🔥Якщо ви нанесли супер стійкий макіяж, знімати його потрібно спеціальними засобами і досить ретельно. Гарно допомагає зняти кокосове масло. А далі потрібно очистити шкіру звичайним способом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про хитрощі, при нанесенні макіяжу, які допоможуть омолодитися. За допомогою косметики можна значно збавити собі віку.