Про цей трюк знають не всі! Спеціальна техніка нанесення тіней для жінок у старшому віці (ВІДЕО)

Макіяж
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото жінка робить макеіяж
Фото: mykaleidoscope

Наносити тіні на повіки потрібно правильно, щоб не додати собі віку

Жінки, які регулярно протягом життя наносять макіяж, помічають, що з віком змінюється ефективність і, наприклад тіні на повіки лягають зовсім по-іншому. Тому потрібно шукати нові підходи, методи та техніки, а іноді змінювати і улюблені косметичні засоби.

Візажисти добре знають, що час значно позначається на шкірі обличчя і працювати над макіяжем потрібно довше і ретельніше. Однією з чудових технік, яка ідеально підходить для зрілого віку поділилася у відео на TikTok візажистка Бренда Барнетт.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Візажистка багато років допомагає людям зі зморшками знову навчитися отримувати задоволення від макіяжу. Жінка має понад 37 тис. підписників, які активно коментують відео і надзвичайно вдячні за ефективні поради. Цікаво, що аудиторія візажистки не обмежується людьми у віці, а й популярна для перегляду серед молоді.

Візажистка радить для зрілої шкіри повік додати одну просту дію при фарбуванні очей. Потрібно взяти лише одну краплю консилера та додати його у зовнішній кутик ока, а невеликим пензлем з прямою щетиною розтушувати його вгору.

Така техніка дозволяє візуально підійняти повіку вгору, при цьому погляд буде здаватися більш відкритішим. Головне, ретельно розтушувати засіб, потрібно добре слідкувати, щоб шар консилера був накладений рівномірно та не обтяжував шкіру. Щоб додати свіжості шкірі потрібно брати консилер трохи світліший за тон вашої шкіри.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Не зайве іноді дивитися різні поради в інтернеті. Адже багато хитрощів візажистів допоможуть мати молодший вигляд.