Макіяж під вишиванку: модні ідеї до свята (ФОТО)

Макіяж
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Жінка у вишиванці, фото
Фото: SETAdesignStudio

Для вас — добірка гарних варіантів макіяжу на День вишиванки

Щороку у третій четвер травня українці відзначають День вишиванки. У 2024 році це свято припадає на 16 число. Раніше ми писали про те, як нафарбувати бездоганно рівні стрілки, а тепер розкажемо, який макіяж зробити під вишиванку.

Під вишиту сорочку потрібно зробити елегантний та водночас сучасний макіяж. Розглянемо варіанти, залежно від того, якого кольору вишиванку ви маєте. До класичної чорно-червоної сорочки бездоганно будуть пасувати варіанти макіяжу, які включають чорну стрілку на повіках та червоні або бордові губи.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Макіяж із червоними губами, фото
Фото: Pinterest
Макіяж під яскраву вишиванку, фото
Фото: Pinterest

Якщо у вас вишиванка у жовто-блакитних відтінках, можна пофантазувати із тінями на для очей. Верхню повіку підкресліть не сильно товстою синьою або блакитною лінією. Під нижню повіку додайте жовтий колір. Усе це потрібно виконувати невеликим скошеним пензлем. До таких очей будуть пасувати губи персикового кольору або максимально натуральні. Наприклад, доречно буде взяти звичайний прозорий блиск.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Макіяж у жовто-блакитних кольорах, фото
Фото: Pinterest
Макіяж під вишиванку, фото
Фото: Pinterest

Якщо ваша вишиванка має фіолетові, зелені або помаранчеві відтінки, відштовхуйтеся від тих кольорів та продублюйте їх тінями на повіках.

Макіяж під блакитну вишиванку, фото
Фото: Florianna.flowers

Раніше ми писали про наймодніший макіяж на травень. Стилісти показали, як можуть виглядати кольорові вії та яскраві губи.